Haberler

Altınlarını Alıp Kaçan Kadının Fotoğrafını Herkese Gösteriyor: Uzak Durun

Güncelleme:

Sivas'ta 22 bin lira başlık parası ödeyen inşaat işçisi, düğünden 1 gün önce evleneceği kadının 22 bin liralık altınları alıp kaçmasıyla hayatının şokunu yaşadı. Evlilik hayali kurarken 44 bin lirasını kaptıran işçi, polise gidip şikayetçi oldu.

Sivas'ta evlenmek isteyen inşaat işçisi Adem Güneş (36) aradığı eş adayını Ağrı'da buldu. Özge E. isimli kadın ile evlenmek için ailesine 22 bin lira başlık parası ödeyen Güneş, düğün yapmak için onu Sivas'a getirdi. Ancak kadın, ertesi sabah düğün için alınan 22 bin liralık altınları da alarak kayıplara karıştı. Evlilik hayali kurarken 44 bin lirasını kaptıran Güneş polise gidip şikayetçi oldu.

UYANDIĞINDA, EVLENECEĞİ KADINI BULAMADI

Sivas'ta Mevlana Mahallesi'nde oturan inşaat işçisi, bekar Adem Güneş evlenmeye karar verdi. Sivas'ta evlenmek için kız bulamayan Güneş, 15 Eylül'de Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesine gitti. Burada aracılar sayesinde Özge E. ile tanıştı. Aynı gün içinde Özge E.'nin ailesi ile pazarlık yapan Güneş, 22 bin lira başlık parasında anlaştı. Parayı Özge E.'nin ağabeyi olduğu ileri sürülen Erdal E.'ye teslim etti. Daha sonra Özge E. ve ağabeyi Erdal E. ile birlikte Sivas'a dönen Güneş düğün hazırlıklarına başladı. Bu sırada imam nikahı kıydıran Adem Güneş ve Özge E., 17 Eylül'de kentte bir kuyumcudan 22 bin lira değerinde altın bilezik, künye ve küpe aldı. Özge E.'nin kente birlikte geldiği ağabeyi Erdal E. bir iş için Sivas'ın Zara ilçesine gideceğini söyleyerek yanlarından ayrıldı. Güneş, Özge E. ile birlikte evlerine geldi. Adem Güneş, 18 Eylül sabahı uyandığında Özge E.'yi evde bulamadı. Ağrı'da iletişime geçtiği kişilere ve kızın ağabeyi Erdal E.'ye telefonla ulaşmaya çalışan Güneş, sonuç alamadı. Bir süre evde beklediği Özge E.'den haber alamayınca polis merkezine giderek dolandırıldığını ileri sürürerek suç duyurusunda bulundu.

Altınlarını Alıp Kaçan Kadının Fotoğrafını Herkese Gösteriyor: Uzak Durun

"TERLİKLERİYLE ÇIKIP GİTMİŞ"

Sivas'taki bir komşusunun tavsiyesi ile Ağrı'ya gittiğini ve Özge E. ile tanıştığını, sonrasında evlilik hayali kurarken 44 bin lira dolandırıldığını belirten Adem Güneş, "Kızın evden çıkıp gittiğini fark ettiğimde önce dışarıya çıktım. Dışarıda kimseyi bulamadım. Daha sonra şüpheye düştüm. Ayakkabıları duruyordu. Terlikleriyle çıkıp gitmiş. El çantasını bırakmıştı. Bu şekilde kaçtığına kanaat getirdim. Karakola gidip şikayetçi oldum. Şu ana kadar hiçbir iz yok. Savcılıkta soruşturma devam ediyor" dedi.

Altınlarını Alıp Kaçan Kadının Fotoğrafını Herkese Gösteriyor: Uzak Durun

"İNSANLIĞA OLAN GÜVENİMİ DE ALIP GÖTÜRDÜ"

Borcunu ödemeye çalıştığını söyleyen Güneş, "Paranın bir kısmını yakınlarımdan aldım. Bir kısmını veresiye olarak yazdırdım. Bir kısmını da kendi imkanlarım dahilinde karşıladım. Şu anda borcun 25 bin lirasını ödeyebildim. Bir kısmı hala borç olarak duruyor. O kız Allah'ı, peygamberi alet ederek benimle evlenmişti. Namaz kıldığını söylemişti. Hepsini geçtim, insanlığa olan güvenimi de alıp götürdü. Artık kimseye güvenemez hale geldim. Her insanı sorgular oldum. Her insana dolandırıcı gözüyle bakar hale geldim" diye konuştu.

Altınlarını Alıp Kaçan Kadının Fotoğrafını Herkese Gösteriyor: Uzak Durun

"BU BANA DERS OLDU"

Benzer sorunlar yaşayanlara da savcılığa başvurmaları uyarısında bulunan Güneş, "Haklarını mutlaka arasınlar. Benden önce de dolandırılan insanlar varsa, bu yaptığım örnek olsun, onlar da gidip şikayetçi olsunlar. Bu insanları deşifre edelim. Bu tip insanların ceza almasını sağlamak gerekiyor. İnsanların 'namaz kılıyorum', 'Kuran okuyorum' demelerine aldanmasınlar. Mutlaka iyi bir şekilde tanısınlar. Tanımadan altın ya da para gibi şeyler vermesinler. Bu bana ders oldu. Bundan sonra evleneceğim kişiden sabıka kaydı isteyeceğim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sivas 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

OKAN:

Kadın vardır adamı deli eder, kadın vardır deliyi adam eder, kadın vardır çerden çöpten pişirir aş eder, kadın vardır pişmiş aşı boğazına taş eder. Allah hayırlılarını çıkarsın karşımıza.

28
0
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

gündüz kuyumcuya gittiniz sabah uyandigimda yoktu diyon gece nerdeydi onu anlatsana

5
6
yanıtYanıtla
r say:

Kardeşim bir insan Allah, Peygamber, vatan , millet gibi kavramları çok sık diline doluyorsa dikkat etmek lazım. Bunca yıllık tecrubemle sabittir. Umarım yakalanırlar. Üzüldüm

10
0
yanıtYanıtla
umuttt:

sana acimiyorum senin yasin kac onun yasi kac..????*??

2
7
yanıtYanıtla
Gerek varmı:

Bu ülkede aptal cahil çok iyi olmuş hergün farklı şekilde birileri dolandırılıyor şeytan insan yoktur aptal insan vardır

2
7
yanıtYanıtla
cihan:

2018 yılında 21. yüzyılda hala başlık parası ödemeyi kabul edecek kadar cahilsen hak etmişsin demektir. Bir insanın iyi mi kötü mü olduğuna da namaz abdestle karar veriyor olman ayrı mevzu

3
1
yanıtYanıtla
aliço:

aliço sandım :D

2
0
yanıtYanıtla
Umut göz doktoruna git:

Umut kadının yüzü montajlıyken adamla arasında ki yaş farkını nasıl anladın anlatsana biraz

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title