Haberler

    Altın Baklava Film Akademisi 6. Uluslararası Öğrenci Film Festivali başlıyor

    Güncelleme:

    Alanında tanınmış jüri üyelerinin, öğrenciler tarafından hazırlanan en başarılı kısa filmleri değerlendireceği "Altın Baklava Film Akademisi VI. Uluslararası Öğrenci Film Festivali"; öğrencileri, sinemaseverleri, yönetmenleri ve oyuncuları Gaziantep'te buluşturacak.

    Alanında tanınmış jüri üyelerinin, öğrenciler tarafından hazırlanan en başarılı kısa filmleri değerlendireceği "Altın Baklava Film Akademisi VI. Uluslararası Öğrenci Film Festivali"; öğrencileri, sinemaseverleri, yönetmenleri ve oyuncuları Gaziantep'te buluşturacak.

    ÜNLÜ JÜRİ ÜYELERİ

    Festivalin jüri başkanlığını Timur Savcı üstleniyor. Üyeler ise usta oyuncular Perihan Savaş, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Fadik Sevin Atasoy, öğretim üyesi Andreas Treske, televizyoncu Gülay Afşar.

    GENÇLERE UFUK AÇAN DİNAMİK BİR FESTİVAL

    Sinema alanında gerçekleşen önemli öğrenci film festivallerinden biri olan Altın Baklava Film Akademisi VI. Uluslararası Öğrenci Film Festivali, uluslararası niteliği ile de birçok öğrenciye yön vererek vizyoner bakış açısı kazandırmayı amaçlıyor. Tüm üniversite öğrencilerinin kurmaca ve belgesel kategorilerinde çektiği filmler arasından en başarılı olanların ödüllendirilmesini ve sinemaya ilgi duyan, sinema alanında kendini geliştirmek isteyen gençlere destek verilmesini amaçlıyor.

    Festivalde, kurmaca ve belgesel kategorilerinde 30 dakikayı aşmayan kısa filmler yarışacak. Gençlere yeni ufuklar açma hedefiyle yola çıkan Festival, üç gün boyunca genç sinemaseverlerle ünlü sanatçıları da bir araya getirecek. Dünyanın dört bir yanından öğrencilerin filmleriyle başvurduğu "Altın Baklava Film Akademisi, VI. Uluslararası Öğrenci Film Festivali'nde; atölyeler, oyuncu ve yönetmen söyleşileri gerçekleştirilecek ve 8 Nisan 2021'de yapılacak "Altın Baklava Film Festivali Gala Gecesi'nde ise, başarılı filmlere ödülleri yine usta oyuncu ve yönetmenlerin elinden verilecek.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Film Festivali Gaziantep Haberler

    Bakmadan Geçme

    Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title