Haberler

Altay'dan Eşine Çok Özel Şarkı

Türk Pop Müziği Sanatçısı Altay, kısa süre sonra Poll Production etiketi ve Polat Yağcı prodüktörlüğünde piyasaya çıkacak olan albümü "Berduş" için gün sayıyor.

Türk Pop Müziği Sanatçısı Altay, kısa süre sonra Poll Production etiketi ve Polat Yağcı prodüktörlüğünde piyasaya çıkacak olan albümü "Berduş" için gün sayıyor. Altay, albümünde çıkış yapacağı "Canım" isimli şarkısının sözlerini eşine yazdığını ve eşine doğum günü hediyesi olduğunu söyledi.

Müzik hayatının 25. yılı olan sanatçı Altay, 10. albümü "Berduş" ile, 4 yıl aradan sonra yeniden sevenleriyle buluşacak. Albümde toplam 13 şarkı yer alırken, bunların ikisi versiyon olarak hazırlandı. Şarkı sözlerinin 3'ü ise Altay'a ait. Bunun yanı sıra, Mert Ekren, Mustafa Erdoğan, Yusuf Armağan Çömlekçi de sözleri ile albüme destek verdi. Düzenlemelerde de Mert Ekren ve Tufan Taş imzaları var. Albüm fotoğraflarını ise ünlü fotoğrafçı Koray Kasap çekti. Altay, ustalık dönemim diye adlandırdığı "Berduş" albümünde çıkış yapacağı "Canım" isimli şarkısının sözlerini eşine yazdığını ve eşine doğum günü hediyesi olduğunu söylüyor. 'Canım' şarkısının sözleri ise şöyle:

"En güzel anım

En güzel yanımsın

Bırak herşey oluruna varsın

Ne güzel olur birlikte

Çok güzel olur hayat

Hayat çok kısa canım

Ben su olur yatağında akarım

Güneş olur baş ucunda doğarım

Sen bana bir adım at ne güzelsin canım

Ben koşa koşa sana gelirim her seye varım

Dağlara taşlara kurtlara kuşlara sorun

En büyük aşk başka büyük yok canım" - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mert Ekren Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title