Haberler

Alper Akçam'ın Durumu Yarın Belli Olacak

Erbaaspor maçında sakatlanarak yerini 30. dakikada İsmail Köse'ye bırakan Alper Akçam'ın yarın MR'ı çekilecek.

Maçtan sonra soyunma odasında Alper Akçam'a geçmiş olsun dileklerini ileten ve moral veren Başkan Mevlüt Aktan, " Sporcularımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. İnşallah yarın sonuçlar temiz çıkar" dedi.

Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde konuk ettiği Erbaaspor'u 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışında bir engeli daha aşan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Alper Akçam'ın sakatlığı moralleri bozmuştu. Erbaaspor maçının 30. dakikasında yerini İsmail Köse'ye bırakan Alper Akçam'ın yarın MR'ı çekilecek ve golcü futbolcunun durumu netlik kazanacak.

BAŞKAN AKTAN, " SPORCULARIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ"

Maçtan sonra soyunma odasında Alper Akçam'a geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Mevlüt Aktan, " Sporcularımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. İnşallah yarın çekilecek olan MR'da sonuçlar temiz çıkar" dedi.

HALİDE EDİP ADIVAR MAÇININ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Erbaaspor engelini kayıpsız geçerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da gözler 17 Mart Cumartesi günü saat 15.00'de deplasmanda oynanacak olan Halide Edip Adıvarspor maçına çevrildi. Bugün yaptığı yenileme çalışması ile hazırlıklarına başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Cihan Avcu ve Erbaaspor maçında sakatlanan Alper Akçam dışında tüm futbolcular yenileme çalışmasında yer aldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor İsmail Köse Alper Akçam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title