Haberler

Alparslan Kuytul Hakkında Tahliye Kararı Verildi

Güncelleme:

Adana'da Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Alparslan Kuytul, Veysel Dörtgöz ve Ali Alagöz'ün tahliyesine karar verildi.

Adana'da Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'na yönelik başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Alparslan Kuytul ve beraberindeki 43 sanığın yargılanmasına Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Bolu Cezaevi'nde yatan ve SEGBİS (Ses ve Görüntülü Bilgi Sistemi) ile Adana'da görülen duruşmaya katılan Kuytul, hakkındaki suçlamaları reddederek beraatını talep etti.

YURT DIŞI YASAĞI DEVAM EDECEK

Alparslan Kuytul, Veysel Dörtgöz, Ali Alagöz hakkında tahliye kararı verilerek, yurtdışı yasaklarının devam edileceğine karar verildi. Diğer sanıkların ise mal varlıkları üzerindeki tedbir ve adli kontrol şartının kalkması için kararın daha sonra açıklanacağı bildirildi.

Kararın açıklanmasının ardından yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Adana Adliyesi çevresinde bulunan kalabalık sloganlar attı. Kalabalık daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alparslan Kuytul Ali Alagöz 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (44)

faruk öz:

bu adamlar ne yapar memlekete faydası nedir bunların peşinden gidenlere Allah akıllarversin

22
19
yanıtYanıtla
Adalet kalmamis:

alparslan kuytulun bir cok görüsüne katilmam ama bu adami sirf muhalif diye iceri attilar!!

26
11
yanıtYanıtla
Selim:

yanlış konuşuyorsun. . Afrine harekat başlamışken, bu milletin kahraman ordusuna ''girerlerde çıkamaz'' diyene, sadece muahalif oldu o yüzden içeride debilir mi. Yavuz Selim, Mısır fethine giderken ''bu koca çölleri biz mi aşacağız, aşamayız, gitsek dönemeyiz'' diyip ordunun moralini bozan bir kısım askerler hükmen idam edilmiştir, arife işaret yeter. .

yanıt1
yanıt2
Oyle olsaydı:

Sen bu mesaji yazamazdin kardesim ne kardesi ben senden kardes olmaz

yanıt1
yanıt3
Ampul:

Bu adamı neden içeri aldılar neden geri bıraktılar?? Gerekçeli karar nedir??

21
6
yanıtYanıtla
Danger:

Alpaslan kuytul özunde iyi insandır Allah iyilerin yardımcısı olsun inşaAllah. Bu zamnda içeri alınıyor habire birileri suçları ne blli değil geneli iktidarı eleştirenler. Adalet mülkun temeli ise emin olun o temel artık paramparçadır

18
7
yanıtYanıtla
hASTASIYIZ..:

Bende bu özünde gözünde lafına tutuluyorum. Ya iyi şeyler yapmıştır. İyidir. Ya da tam tersi.

yanıt0
yanıt0
yürüü:

iki kelam bir tefsir okudum, hoca oldum. sonrada istediğimi söylerim. . Yok yaa, Sen söylersen devlet denen kudret sana ne dediğini de sorar ve sormalı. . .

9
15
yanıtYanıtla
Vanlı:

Rabbim doğrunun yanındadır geçmiş olsun

11
8
yanıtYanıtla
Şaşırmadık:

Bu ülkede adalett zaten yok.normal karşıladık.

11
8
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title