Haberler

Aliyev "Sahada cevap vereceğiz" demişti! Ermenistan birlikleri SİHA'larla bir bir böyle yok edildi

Güncelleme:

Füzelerini sivillere yöneltip kan akıtan Ermenistan ordusu, Azerbaycan tarafından SİHA'lar ile şiddetli şekilde vuruluyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı bugün, Ermenistan ordusuna ait zırhlı araçlar ve birliklerin nokta atışı ile vurulduğu görüntüleri paylaştı.

Azerbaycan, Ermenistan'ın Gence'de sivillere yönelik saldırısına sahada yanıt veriyor. Bugün bir Ermenistan Su-25 savaş uçağını düşürülmesinin ardından Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yeni bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Ermenistan'a ait insansız bir hava aracı daha imha edildi" denildi. Dün geceden beri Ermenistan birliklerinin 500'den fazla kayıp verdiği öğrenildi.

13 SİVİL HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Ermenistan dün gece Gence'deki sivilleri uykusunda vurdu. Sivillere yönelik saldırıda şu ana kadar 3'ü çocuk, 13 sivilin hayatını kaybettiği, 48 kişinin yaralandığı açıklandı.

ALİYEV UYARMIŞTI

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de saldırı sonrasında ulusa sesleniş konuşması gerçekleştirerek, Ermenistan'a cevabın savaş meydanında verileceğini söylemişti. Aliyev ayrıca "Topraklarımızdan çekilmezlerse, ordumuz işgalci Ermenileri iti kovar gibi kovalar" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Azerbaycan Ermenistan Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (112)

BUGUN:

HER BARDAK CAYLA BERABER BU VIDEOYU IZLEYECEGIM

53
9
yanıtYanıtla
NAMIK:

Kahrol düşman al sana bomba.

47
6
yanıtYanıtla
sami:

Rahmetli , nur içinde yat

yanıt1
yanıt0
kemalist:

Türkiye azerbaycanı ikna etmeli ateşkese ve azerbaycan işgal ettiği eyrlerden çekilmeli yoksa çok insan ölecek oyun değil rusya abd ab herkes ermenistanı destekliyor azerbaycana tuzak kuruluyor azerbaycanın petrollerine göz dikmiş emperyalistler sonunda o sahlarıda işgal edebilir milyonlarca azerbaycanlı kandaş ölebilir yerinden yurdundan olabilir bu tuzak dikkat etmke gerek karabağ derken eldeki topraklardan olmak ta var savaş gerekmedikçe bir cinayettir derhal ateşkes insanlara yazık oluyor

2
48
yanıtYanıtla
Sabri:

Kes lan korkak tavuk

yanıt24
yanıt4
..:

Kim nereyi işgal etmiş. Kes sesini ödlek.

yanıt24
yanıt1
İSKENDER:

Kemalist rakıyı fazla kaçırmışsın anlaşılan.

yanıt21
yanıt6
Gercekci:

Ateskes yapiliyor ama Ermenistan bu kurallara uymuyor Sn Kemalist sen son haberleri pek fazla takip etmiyorsun sanirim

yanıt11
yanıt2
kemalist:

gaza gelnler tuzağı görmeyenler savaşı oyun sananlarb umarım ben yanılırım

yanıt1
yanıt13
veli:

kemalist değil halis muhlis ermeni

yanıt17
yanıt2
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title