Haberler

    Alırım Anahtarını | Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 – 2019

    CARMEDYA.COM – Alırım Anahtarını! köşemizin bu haftaki konuğu V8 motorlu Grand Cherokee. Kanalımıza bir yeni kategori daha ekledik. “Alırım Anahtarını!” köşemize ay boyunca sahipleri tarafından iyi korunmuş araçları konuk ediyoruz. Eğer ki sizinde gözünüz gibi baktığınız otomobiliniz var ise alper@carmedya.com veya alperniyaziguler@gmail.com hesaplarında mail yoluyla bize ulaşabilirsiniz. Alırım Anahtarını! köşemizin bu haftaki konuğu V8 motorlu...The post Alırım anahtarını | Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 – 2019 appeared first on Carmedya.

    Alırım Anahtarını! köşemizin bu haftaki konuğu V8 motorlu Grand Cherokee.

    Kanalımıza bir yeni kategori daha ekledik. "Alırım Anahtarını!" köşemize ay boyunca sahipleri tarafından iyi korunmuş araçları konuk ediyoruz. Eğer ki sizinde gözünüz gibi baktığınız otomobiliniz var ise alper@carmedya.com veya alperniyaziguler@gmail.com hesaplarında mail yoluyla bize ulaşabilirsiniz. Alırım Anahtarını! köşemizin bu haftaki konuğu V8 motorlu Grand Cherokee. Sahibi Aydemir Tozar tarafından kanalımıza konuk olan modelin evrim geçirme operasyonunu hep birlikte dinledik. Model 208 bin kilometrede ama hala taş gibi. Testte neler mi yaşadık? Cevabı videomuzda..

    ABONE OL : http://www.youtube.com/c/Carmedya

    Web sitemiz : http://www.carmedya.com/

    Facebook : https://www.facebook.com/CarmedyaTV

    Instagram : https://www.instagram.com/carmedya/

    Twitter : https://twitter.com/carmedya

    The post Alırım anahtarını | Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 - 2019 appeared first on Carmedya.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Facebook Twitter Jeep Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title