Haberler

Ali Sunal, Babası İçin "Zihinsel Anlamda Kötülük" Diyen Cemile Bayraktar'a Sert Çıktı

Güncelleme:

Geçen yıl sonu Yeni Şafak'tan ayrılan yazar Cemile Bayraktar, Türkiye Sineması'nın usta ismi Kemal Sunal'ın rol aldığı filmler hakkında tartışma yaratan sözler söyledi. Babası hakkında söylenen sözlere sessiz kalamayan Ali Sunal, Bayraktar için "Prim yapamk için bari bu melek insana dil uzatmayın ayıptır" diyerek tepki gösterdi.

"ÜLKEYE ZİHİNSEL ANLAMDA YAPILMIŞ BİR KÖTÜLÜK"

Bayraktar, Twitter hesabından Kemal Sunal'la ilgili bir yazıyı alıntıladığı paylaşımında Sunal'ın filmlerini iyi yapımlar olmadığını belirtti ve "Sunal elbette bizim markamız, değerli, rahmet olsun, ancak bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük.. bu filmler resmen insanın zekasına hakaret " ifadelerini kullandı.

Ali Sunal, Babası İçin 'Zihinsel Anlamda Kötülük' Diyen Cemile Bayraktar'a Sert Çıktı

"PRİM YAPMAK İÇİN BU MELEK İNSANA DİL UZATMAYIN"

Bayraktar'ın sözlerine çok sayıda Twitter kullanıcısı tepki gösterirken Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal da Bayraktar'a "Cemile Bayraktar babamın filmlerini beğenmiyormuş olabilir çokta önemli değil. Ama bu filmlerin kötü olduğunu halka hakaret olduğunu belirtecek bilgisi nereden acaba? Neyse ya o da hiç önemli değil Kemal Sunal sırtını halka dayamış harika bir insandır tek gerçek bu. Prim yapmak ünlü olmak için artık bari bu melek insana dil uzatmayın ayıptır. Bu halk Kemal Sunal'ına laf ettirmez bakın bu güzel isim altında ezilirsiniz!" sözleriyle yanıt verdi.

Ali Sunal, Babası İçin 'Zihinsel Anlamda Kötülük' Diyen Cemile Bayraktar'a Sert Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (398)

This siz space:

Ali sunalda kimmiş Soyadiyla un yapmis Babasini pek severmis Kac kere FATİHA okumus

11
48
yanıtYanıtla
ipek:

fikrini belli etmiş neden bu kadar yükleniyorsunuz kadına. Bir açıdan bakılınca haklılık payıda var . Ayrıca babası bir şeyler yaptı çaba harcadı iyi yada kötü Ali Sunal bir sürü para kazanıyor ama oyuncumu yönetmenmi senaristmi belirsiz yok hiç biride

12
46
yanıtYanıtla
Inci Kocaman:

Kemal Sunal Turk sinemasinin cok onemli bir şahsiyetidir filmleriyle donemin sorunlarina espirili ve mizahi yaklasimlarda bulunmustur toplumun yaralarina parmak basmistir .Ben kendisini cok seviyorum ve nurlar icinde uyusun diyorum o Turk halkinin kiymetlisidir .

40
5
yanıtYanıtla
KÜBRA:

TÜRKİYE CUMHURİYETİ''NE SENİN GİBİ UCUZ İNSANLAR ÇOK GELİR AMA ''KEMAL SUNAL'' GİBİ BİR ADAM BİRDAHA GELMEZ. . .

40
4
yanıtYanıtla
Şaban:

Şaban ismini onun yüzünden kise koyamıyor çocuğuna dini bir ismi basite çekti. Hiçmi iyi hoca yoktu hep kötü hocaları gösterdi filmlerinde bence komadi filmi çekerken veya rol alırken bunlara dikkaty etmeli idi. belki önceleri farkına varamayabilir ama çok ünlü olduktan sonrada bunlara dikkat etmedi önüne konan seneryoyu malesef oynadı malesef bu ustaya bunlar yakışmadı

8
34
yanıtYanıtla
PK:

Her filminde bir mesaj vardı. Ama o sizin ileri zekanızın kapasitesi buna yetmemiş olabilir.

yanıt4
yanıt1
antipati:

BU BAŞI KAPALILARA OKSİJEN TÜPÜ DAĞITIN BEYNE OKSİJEN GİTMİYOR

26
16
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

o tupu sen al lazim olur

yanıt1
yanıt5
nmkl:

senin açık olduğu halde gitmiyor senin durum daha vahim

yanıt1
yanıt5
adi üstünde:

Seni destekliyorum, bu tipler tepelere yerlestikce solunum yetersizlikleri artiyor.

yanıt3
yanıt0
Tüm 398 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title