Haberler

Ali Eyüboğlu, Canlı Yayında Yeni Flörtünü İfşa Edince Ece Erken Şoke Oldu

Güncelleme:

Söylemezsem Olmaz programının canlı yayında Ali Eyüboğlu, Ece Erken'in flört ettiği birinin olduğunu söyledi. Ece sırrı ifşa önce şoke oldu, sonra da utanıp durumu toparlamaya çalıştı.

Beyaz Tv'de Söylemezsem Olmaz programının yorumculuğunu yapan Ece Erken, Ali Eyüboğlu'nun ifşası ile şoke oldu.

NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Ece Erken, canlı yayında "Evlenip bir çocuk daha doğurmak istiyorum" deyince, Ali Eyüboğlu bombayı patlattı. Eyüboğlu, "Gelen günaydın mesajına kalp atıp geri çektin. Böyle giderse sen evlenemezsin." dedi. Ece neye uğradığını şaşırıp rejiye "Reklama gidelim." diye seslendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Eyüboğlu Ece Erken Beyaz TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500

Yorumlar (12)

Ereğli42:

Ünlüler dövme yapar, nikahsız ilişki yaşar, geceleri bol alkol alır, evlerinde köpek beslerler , birbirinin dedikodu, gıybetini yaparlar ve örnek olarak iyi bir nesil bekleriz he?

28
0
yanıtYanıtla
tuba çelikkol:

magazinden bıktık artık millet aç, evinde yitecek ekmeği yemeği, cebinde parası yok, saçma sapan haberler yerine işsizlk, yoksulluk haberleri yapın halkın aklıyla alay eden böyle çapsız ünlüleri görmek istemiyoruz

18
5
yanıtYanıtla
rumuz:

afrin şehitlerine rahmet olsun bunlar ın canları sıkılıyo napacaklarını bilmiyolar bize ne kim kiminle napıyo......

19
1
yanıtYanıtla
ölk:

bune yaw sıkıldık artık bu gibi haberlerden millet can derdinde siz falan filancaya kalp atmış peh

12
2
yanıtYanıtla
Babaeren:

çok saçma bu gereksizlerin hepsi ekrandan kaldırılmalı. Vatana millete yararı yok hiçbirinin, boş muhabetten ibaret hepsi. Askerimiz var şehidimiz var bunların derdi kalp atmış çekmiş. Bi gidin ya.

12
2
yanıtYanıtla
abdullah:

Kalbimiz Afrin deki Mehmetcikle gerisi lüzumsuz. . .

10
0
yanıtYanıtla
cosmos:

burnunu yaptırmış gerizekalı

7
3
yanıtYanıtla
DervisH:

Ece hanımı alan bence yandı

3
6
yanıtYanıtla
AHMET:

ece akşam beraber çıkalım işin yoksa

5
4
yanıtYanıtla
Duran Tekerlek:

mal da yalan mülkte yalan. var biraz da sen oyalan. üçyüz beşyüz

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title