Haberler

Ali Bulaç'tan Erdoğan'a Cemaat Sorusu

Güncelleme:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gazetecilerle yaptığı görüşme sona erdi. Yaklaşık 4 saat süren görüşme sonrasında dışarı çıkan bazı gazeteci ve yazarlar, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yazar Ali Bulaç, bilgilendirici bir toplantı olduğunu belirterek, Başbakan Erdoğan'ın seçim dönemine kadar olabilecek olaylardan bahsettiğini ve aldıkları tedbirleri sıraladığını söyledi.

"CEMAATE KARŞI OPERASYON DÜZENLENECEK Mİ?"

Toplantıda cemaat konusu ve Hatay'da durdurulmak istenen yardım TIR'ı konusunun da gündeme geldiğini anlatan Bulaç, "TIR olayı da gündeme geldi. TIR olayının 17 Aralık operasyonu ile bağlantılı olduğunu düşünüyor sayın Başbakan. Sürecin bir parçası olarak yorumluyor. Cemaat konusunda ben eğer hükümete karşı yapılanma varsa tedbir almanın haklı olduğunu fakat cemaate karşı bir operasyon düzenlenecek ise bunun on binlerce insanı etkileyebileceğini söyledim. Sayın Başbakan 'Biz çok dikkatliyiz böyle bir şeye asla izin vermeyiz' dedi. Ama devlet içerisinde bir yapılanma varsa hukuk dahilinde kalmak suretinde onları tasfiye etme konusunda kararlı olduklarını ifade etti" dedi.

DOĞU ERGİL: 30 MART SEÇİMLERİNDE GÖRECEĞİZ

Prof. Dr. Doğu Ergil ise Başbakan Erdoğan'ın pek çok konuya kendi açısından açıklık getirdiğini anlatarak, "Tabi bu hükümetin bakışı. Toplumda ne olacağını kendisi de ifade etti. 30 Mart seçimlerinde ne olacağını göreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Doğu Ergil Ali Bulaç Cemaat Güncel - Operasyon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

AHMET YERLIKAYAahmetyerlikaya@hotmail.com:

NIYE GARDAS KUYRUGUNUZ SIKISTIMI YADA GERCEK YUZUNUZ MU ORTAYA CIKTI BUNDAN SONRA GULEN TARAFTARI OLAN CEVREMDE GORDUGUMDE HEP ASALIYACAGIM ULKEYE VERDIGINIZ ZARARI BU HALK UNUTMUYACAK ABD KUMANLADLI CEMATT

36
72
yanıtYanıtla
elcevapcadet1023@hotmail.com:

Başbakana kızardım yav kardeşim sen bu milleti salak mı sandın dye ama adam haklıymış.içimizde cidden at gözlüğüyle olaya bakan var.akp şu an olayı öyle bi çevirdi ki.kutulardaki parayı düşünen yok.milyon dolarlar çalınmış kimse onun hakkında konuşmuyo.tmm kardeşim öle bişe yok ama farzedelim ki paralel bi yapı var.sen ilk önce paraları konuş kendini akla ondan sonra başkasına çamur atmaya bak

yanıt0
yanıt0
kenankenoyaman@gmail.com:

BİR AK PARTİLİ OLARAK DİYORUMKİ ARTIK CEMAAT İÇİN ALARM ZİLLERİ ÇALMAYA BAŞLADI HEPSİNİN PAÇASI NASILDA HEMEN TUTUŞTU. BAŞBAKANIMIZI SİZE YEDİRTMEYCEZ.

35
40
yanıtYanıtla
mert mertyasamaz19@hotmail.com:

ininize giricez ininize dediya sayın başbakanım konu kapanmıstır okadarrr .....

27
36
yanıtYanıtla
YASASIN CEHENNEM ZALIMLER ICINsedatgece@hot:

Cemaatin bu millete verdigi zarari ne Chp nede Pkk verebildi. Insanlar Hocaefendinin arkasina samimi ihlas (ben dahil) gordugu icin birikti. Artik bu ihlas yerini enaniyet ve intikam duygusu icersinde yillarca titzlikle emniyetin icine yerlestirilen kisileri kullanarak munafikca yapilan operasyonlarin yanlis oldugunu bile bile sadece intikam ve santaj icin dugmeye basdi hocaefendi.....!! Hoca Hoca unutma birde ilahi adalet var.....Ilahi adalet sanada var,

29
33
yanıtYanıtla
Akpantermk-subzero@hotmail.com:

Evet hoca efendi Amerikada yediği ekmeğin hakkını verdi ve emirleri uyguladı.

yanıt0
yanıt0
kelleciasdfasdfs@fghfghf.com:

işinize gelin ihlaslı müslüman oluyor işinize gelmeyincede münafık kafir e dönüşüyor. herşeyi maddi olarak yorumlamayın belki Fettullah Tayyipten Allah katında daha değerlidir onun hükmünü vermek sizemi düştü

yanıt0
yanıt0
ZEKİnkarabiyik@mynet.com:

YA MUHTEREM,SANA DERS VERMEYE KALKSAM ANLAMAZSIN DA,HİÇ DEĞİLSE ŞU KADARINI ANLA,SİZİN HARİCİNİZDEKİLERİN,ÖZELLİKLE CHP NİN TÜM UYARILARINI KULAĞINI TIKAYAN,DEVLET İÇİNDE GEREK PARTİZAN GEREKSE İNANÇ KÖKENLİ YAPILANMALARA DESTEK VERMENİN HEPİMİZ İÇİN EN BÜYÜK TEHLİKE OLDUĞU HEP VURGULANMADI MI,İÇİNİZDE BİRAZ ALLA KORKUSU OLSA TÜM BU UYARILARA RAĞMEN ÜLKEYE BU KÖTÜLÜĞÜ YAPANILAR ORTADA DEĞİL Mİ,DAHA GEÇENLERDE SN,BAŞBAKAN KENDİ AĞZIYLA BU GÜNLERE NEDEN GELDİĞMİZİ İTİRAF ETMEDİMİ,YA ÜLKEYİ BU DURUMA GETİRENLER ORTADA,ORTAYA SAÇILAN KEPAZELİKLERİ YAPAN ORTADA FAKAT SİZ AĞZINIZDAN SALYALAR AKTARAK CHP YE SALDIRIYORSUNUZ,YA SİZ NASIL İNANLARSINIZ NASIL BİR AHLAK YAPNIZ VAR,EYER İÇİNDE BİRAZ GERÇEK İSLAM KAVRAMI VARSA CEHENNEMİN KİMLER İÇİN OLDUĞUNU ANLARSIN

yanıt0
yanıt0
kenankenanyamanalas@gmail.com:

AĞZINA SAĞLIK KARDEŞİM . ÇOK GÜZEL TESPİT

yanıt0
yanıt0
feridvoussefashion@gmail.com:

Başbakana göre hiç kimse Bu devletin ve devlet çıkarlarının üstünde değildir..Kendini böyle görenlerin hepsine bir bir Tokadı indirmiştir sayın Başbakan..Yeri ve zamanı geldiğinde herkesten bunların hesabını soracak tek Lider oldu ve allahın izniyle hepte olacaktır.

26
35
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title