Haberler

Ali Bakan: "Malatya'yı 2023'lere Taşımayı Hedefliyoruz"

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Ali Bakan, "Güçlü bir kadroyla, yapacağımız hızlı bir çalışmayla ilk beş yılda, Malatya'yı 2023'lere taşımayı hedefliyoruz" dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Ali...

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Ali Bakan, "Güçlü bir kadroyla, yapacağımız hızlı bir çalışmayla ilk beş yılda, Malatya'yı 2023'lere taşımayı hedefliyoruz" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Ali Bakan, süreç ile ilgili çalışmalarının hız kesmenden devam ettiğini söyledi.

Ali Bakan, aday belirleme için AK Parti tarafından gerçekleştirilen temayül yoklamasının ardından proje ve ekip çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, 70 yakın proje hazırladıklarını ifade etti.

Bakan, "Bu projeleri yürütecek kadromuz da hazırdır. Halkımızın desteği ile Malatya'yı yüzde 70 oy ile kazanmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakan, "Büyükşehir belediyesini yönetecek olan yeni kadrolarımızı oluşturduk. İnşallah görev bize verilirse hem projelerimizi hem de kadrolarımızı bütün Malatya halkı ile paylaşacağız. Vatandaşlarımızın bize karşı olan teveccühleri, destekleri ve itimatları bizleri son derece memnun etmektedir. Güçlü bir kadroyla, yapacağımız hızlı bir çalışmayla ilk beş yılda, Malatya'yı 2023'lere taşımayı hedefliyoruz. Hizmete talip olduğumuz bu görev bize verildiği takdirde bize verilen güveni boşa çıkarmadan, Allah'ın izni ile yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Malatya'yı sadece bir Malatya olmadığını ifade eden Bakan, "Malatya içinden 17 vilayetin yolunun geçtiği önemli bir kavşak noktasıdır. Malatya'yı bu bölgenin cazibe merkezi haline getirmek için hazırlıklarımız vardır. Örnek alan bir Malatya değil, çevresindeki illere de örnek olan bir Malatya için, Malatya'yı marka şehir yapmak için bu göreve talip olduk. Buna göre de proje ve kadromuzu da hazırladık. Hedefimiz olan marka Şehir Malatya'yı ehliyetli, liyakatli, becerikli, cesur ve dürüst kadrolarla hak ettiği yere taşımaktır. Bu hedefimize kavuşmak için bizlere destek veren başta Malatya halkı olmak üzere, ilçelerimiz ve köyleri de dahil olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bizlere desteklerini esirgemeyen başta binlerce hanım kardeşlerimiz olmak üzere, engelli kardeşlerimize, gençlerimize de özellikle teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğumuz bu yolda Allah bizleri utandırmasın. Bunun için de çalışmalarımıza hız kesmeden yoğun bir şekilde devam ediyoruz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Bakan Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title