Haberler

    Dizi setinde fenalaşan Aleyna Tilki hastanelik oldu

    Güncelleme:

    İşte Benim Masalım dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan Aleyna Tilki, hastanelik oldu. Dizi setinde geçirdiği kas spazmı nedeniyle özel bir klinikte görüntülenen genç popçunun adım atmakta zorlandığı görüldü.

    Pop müziğin en başarılı genç isimlerinden Aleyna Tilki, yakın zamanda şarkıcılık kariyerine oyunculuğu da ekledi. Survivor 2020'nin şampiyonu Cemal Can Canseven ile başrolü paylaştığı İşte Benim Masalım dizisi ile ekranlara gelen genç popçu, nazara geldi.

    YÜRÜMEKTE ZORLUK YAŞADI

    Dizi setinde geçirdiği kas spazmı nedeniyle fenalaşan Aleyna Tilki, o anları Instagram hesabından 'doktora gidiyorum' notuyla paylaştı. Hayranlarını oldukça endişelendiren 20 yaşındaki Tilki, paylaşımının ardından Nişantaşı'nda gittiği özel bir klinikte görüntülendi. Şoförünün yardımıyla hareket ettiği görülen genç yıldızın, adım atmakta zorlandığı ve iki büklüm halde ilerlediği görüldü.

    Dizi setinde fenalaşan Aleyna Tilki hastanelik oldu

    "YANLIŞ HAREKET YAPTIM"

    Sette spazm geçirdiğini ve yürüyemez hale geldiğini söyleyen Aleyna Tilki, "Sanırım yanlış bir hareket yaptım ya da çok çalışmaktan dolayı belki de vücudum kasıldı. 'Ne kadar emek, o kadar yemek' diyorlar. Ben çalışmaktan çok mutluyum. Hem İngilizce şarkımın klibini hazırlıyorum hem de 'İşte Bu benim Masalım' dizisinde aktif çalışıyorum. İkisi çok güzel oluyor, olmaya da devam edecek. Bugün daha iyiyim. Güzel bir tedaviden geçtim. Hareket edebiliyor, yürüyebiliyorum. Bir gün sonra çok çok daha iyi olacağım. Beni merak etmeyin. En önemlisi sağlık ama bir o kadar önemli olan şey de başarı ve çalışmak. İkisini dengede tuttuğumuz sürede her şey çok güzel." dedi.

    Dizi setinde fenalaşan Aleyna Tilki hastanelik oldu

    Dizi setinde fenalaşan Aleyna Tilki hastanelik oldu

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Aleyna Tilki Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
    500

    Yorumlar (1)

    SÜMSÜKLÜ:

    İnşallah Allah RAHMET EYLESİN mekanı cennet olsun deriz

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title