Haberler

Aleyna Tilki, Galatasaray'ın ABD Balosunda Konser Verdi

Güncelleme:

Galatasaray'da geleneksel olarak düzenlenen ABD Balosu'nda sahne alan şarkıcı Aleyna Tilki'ye, Gomis forması hediye edildi.

Ünlü pop yıldızı Aleyna Tilki, Galatasaray'ın ABD Balosu'nda konser verdir. Ünlü şarkıcıya konser sonrasında Fransız futbolcu Gomis'in forması hediye edildi.

BALOYA 600 KİŞİ KATILDI

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre New Jersey eyaletinde gerçekleştirilen baloya 600 davetli katıldı.

FATİH TERİM VE FUTBOLCULARIN MESAJLARI İLETİLDİ

Gecede Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim ve futbolcuların mesajları davetlilere iletildi.

İMZALI FORMA HEDİYE EDİLDİ

Şarkıcı Aleyna Tilki ve Ersay Üner'in sahne aldığı gecede, Aleyna Tilki'ye, Galatasaray Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Can Erbesler tarafından imzalı Bafetimbi Gomis forması verildi.

"UMARIM ŞARKIM MAYIS SONUNA KADAR ÇALAR"

Gomis'in attığı gollerden sonra Türk Telekom Stadı'nda şarkısı çalan Tilki, "Umarım mayıs sonuna kadar şarkılarım Türk Telekom Stadı'nda sıkça çalınır." ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Galatasaray Fatih Terim New Jersey Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

KOZANLI:

Vay öküz gs vayy

3
5
yanıtYanıtla
Vartolu:

öküz sana denir sığır kOZANLI

yanıt1
yanıt0
Hvc:

Aslan alyna

1
4
yanıtYanıtla
doğru tercih:

Türkiyenin ilk ve tek4 yıldızlı, UEFA kupası sahibi, Süper Kupa Sahibi, En çok kupası olan, ş. liginde 2 kez ç. final bir de yarı final (şam. kulüpler eski adıyla) oynayan takım dururken başka yerde mi konser verecekti

4
0
yanıtYanıtla
AHMET HASO:

Cincon bedava konser verecek birisini arıyordu. Öbürü de bedava reklamını yapacak bir yer arıyordu. Tencere yuvarlandı buldu kapağını. İki Üç şarkısı olan her sanatçı konser veremez.

1
0
yanıtYanıtla
Dört Dörtlük:

Başarılı Yiğidi öldür hakkını yemeANKARANIN SULARI NEDEN PASLI YÜZ YIKANMIYOR

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title