Haberler

Futbol Dünyasından Umut Bulut'a Başsağlığı Mesajı

Güncelleme:

Futbol dünyasının önemli isimleri Ankara'daki saldırıda babasını kaybeden Umut Bulut için başsağlığı mesajı yayımladı.

Arda Turan, Alex de Souza, Kevin Prince Boateng, Burak Yılmaz, Felipe Melo ve Colin Kazım gibi futbol dünyasının önemli isimleri Ankara'daki saldırıda babasını kaybeden Galatasaraylı milli futbolcumuz Umut Bulut için sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayımladılar.

ALEX: BAŞIN SAĞOLSUN UMUT

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza, Ankara'daki saldırıda babasını kaybeden Umut Bulut için bir mesaj yayınladı.

Brezilyalı efsane, sosyal medya hesabından Umut Bulut'un fotoğrafı ile paylaştığı mesajında, "Başın sağolsun Umut Bulut. Farklı ülkelerde de olsak, acılar paylaşılabilir. Hain saldırıda hayatını kaybeden baban ve diğer tüm masum insanların mekanı cennet olsun. Umarım artık son olur" ifadelerine yer verdi.


MİLANLI BOATENG: BABAN HER ZAMAN DUALARIMDA OLACAK

İtalyan devi Milan'da forma giyen Kevin-Price Boateng, Ankara'daki bombalı saldırı sonrası babası şehit olan Umut Bulut için bir mesaj yayınladı.

Ganalı futbolcu, sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştığı fotoğrafın altında, "I will have a your father in my prayers Umut (Baban her zaman dualarımda olacak Umut)" ifadelerini kullandı.


ARDA TURAN: ŞEHİT BABANIN ASLAN OĞLU BAŞIN SAĞOLSUN

Barcelona'da forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan, Instagram hesabından Ankara'daki bombalı saldırı sonrası babası şehit olan Umut Bulut için bir mesaj yayınladı. Mesajda "Şehit babanın aslan oğlu aslan kardeşim başın sağolsun!!! Allah rahmet eylesin!!!" ifadelerini kullandı.


BURAK YILMAZ: CANIM KARDEŞİM, ASLAN KARDEŞİM BAŞIN SAĞOLSUN

Milli futbolcu Burak Yılmaz, Trabzonspor ve Galatasaray'dan takım arkadaşı olan Umut Bulut'un babasının şehit düşmesi ardından sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Mesajda "Canım KARDEŞİM, ASLAN KARDEŞİM, BAŞIN SAĞOLSUN #AcınAcımızdırUmutBULUT" ifadelerini kullandı.


COLIN KAZIM: HAYATIMDA TANIDIĞIM EN TEMİZ İNSAN

Milli futbolcu Kazım Kazım da Ankara'daki saldırıda babası şehit olan Umut Bulut için resmi twitter hesabından bir mesaj yayımladı. Mesajda "hayatımda tanıdığım en saf en temiz en iyi kalpli insanlardan Umut Bulut un babasını kaybetmenin üzüntüsü içindeyim başın sağolsun kardeşim" ifadelerine yer verdi.



MELO: BAŞIN SAĞOLSUN, ALLAH SABIR VERSİN

Felipe Melo, Galatasaray'dan takım arkadaşı olan Umut Bulut'un şehit düşen babası için sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Umut Bulut Spor Haberler

title