Haberler

Aldatıldığını düşünen koca, karısına ve teyzesinin oğluna kurşun yağdırdı

Güncelleme:

Antalya'da bir koca, karısını ve aldattığını iddia ettiği teyzesinin oğlunu silahla yaraladı. Yaralı halde kaçan zanlının teyzesinin oğlu da yoldan geçen başka bir aracın üstüne atlayarak hayatını kurtardı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Koca da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya'nın Hacıobası Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Alanya Avsallar Mahallesi'nde ikamet etmekte olan Şahin İnce eşi Özlem İnce'nin kendisini teyzesinin oğlu Mehmet K. ile aldattığından şüphelendi. Eşini ve teyze oğlunu takibe alan Şahin İnce, Hacıobası Mahallesi'nde buluşacaklarını öğrendi. Eşinin kendisine ait otomobille Avsallar'dan ayrılmasının ardından araç kiralayan Şahin İnce, eşini takip ederek Manavgat-Akseki Karayolu Hacıobası Mahallesi Dereağzı mevkiine geldi. Eşinin yol kenarında bir park alanında beklemesi üzerine eşinin yanına giden İnce, eşinin Mehmet K'yı telefonla arayıp uyarmasını da engelledi. Yaklaşık 4 saat sonra Mehmet K'nın bir kamyonetle gelmesinin ardından eşini Mehmet K'nın yanına gönderen Şahin İnce, eşiyle Mehmet K'nın buluşmasının ardından ortaya çıkarken, yaşanan tartışmanın ardından belinden çıkardığı silahla ateş etmeye başladı.

TEYZESİNİN OĞLU YOLDAN GEÇEN BAŞKA BİR ARACIN ÜSTÜNE ATLADI

Eşi Özlem İ. vücudunun değişik yerlerine isabet eden kurşunlarla kanlar içerisinde yere serilirken, Mehmet K, koşarak olay yerinden kaçmaya çalıştı. Karayoluna çıkan Mehmet K, yoldan geçmekte olan bir otomobilin önüne kendisini atıp otomobile binmek isterken arkasından gelen İnce, silahla ateş etmeye başladı. Tabancadan çıkan kurşunlardan bir tanesi Mehmet K'nın ayağına, bir diğeri de otomobilin arka yan camına isabet etti. Otomobil sürücüsü olay yerinden uzaklaşmak için hareket ederken, otomobilin üzerinde bulunan demirlere tutunan Mehmet K, yaklaşık 40-50 metre gittikten sonra otomobile bindi. Otomobil sürücüsü Mehmet K'yı Hacıobası uygulama noktasına getirerek jandarmalara teslim etti.

JANDARMA, ZANLIYI TESLİM ALDI

Mehmet K'dan durumu öğrenen jandarma ekipleri, olay yerine gelerek, elinde silahla yaralı eşinin başında bekleyen Şahin İnce'yi teslim aldı.

ZANLI TUTUKLANDI

Geceyi jandarmada geçiren Şahin İnce, işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. İnce, adliye çıkışında basın mensuplarına pişman olduğunu, olayın ailevi bir meseleden kaynaklandığını söyledi.

İKİ YARALININ DURUMU İYİ

Diğer taraftan ayağından vurulan Mehmet K'nın tedavisinin tamamlandığı, Özlem İ'nin ise hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Hüseyin:

Kadın cinayetleri bu kadınların hiç suçu yok Allah sütü bozuktan insanlarımızı sakınsın kadınlara bu kadar hak çok fazla birazda erkekleri düşünün

26
2
yanıtYanıtla
YUH:

ULAN NEFSİNİZE KUL OLMAYIN HERKESİN CANI YANDI ŞİMDİ REZİLLİK DESEN DİZ BOYU

22
2
yanıtYanıtla
Yahya:

Boşan git kendi hayatını yaşa, öldürmeye gerek yok.

14
8
yanıtYanıtla
Murat:

Ölseler daha iyiydi. Rezilliğe bak. Bu utançla nasıl yaşayacaklar diyecem de zaten utanma olsa iş buralara gelmezdi. Ama adam da tam gerizekalı. O kadar ateş edip nasıl olduremiyorsin çok ilginç. Şimdi salak gibi yatacak içerde. Kurtulmuslar da. Olan sana oldu be. Hem aldatıldın. Hem cezaevinde geçecek ömrün. Bu reziller de hayatlarına devam edecek.

11
1
yanıtYanıtla
KAAN ELİF:

VURAN BENİM DAYIM OLUYO KOCASIDA AKRABSINI ANI KUZENİ DİYERİ DE TEYZELERİNİN OLU DAYIM CEZA EVİNE GIRDI ADAM İYİ AMA KADININ DURUMU KÖTÜ ÖLÇEK DİYOLAR 3 COCU VAR 2 OLU 1 KIZI Bİ KIZ Bİ OLAN İKİZLER EN KÜÇÜK ÖLÜLERİ İKİZ DEĞİL BİDE BUNU UNUTMA ASLAYT DAİM SLAK DEĞİL EN DORUŞUNU YAPMIŞ ÇÜNKÜ DAYIMI TAM 1 AYDİR ALDATIYOR DAYIMIN BENİM SÖZÜM BU KADAR.

yanıt1
yanıt1
Ant:

Hemso bide yazabilseydin iki sefer okudum zor anladim , tamda anlatamamissin

yanıt1
yanıt0
AH Gerizekali Millet:

Nedemisler buyukler eline, diline ve beline(sehvete) hakim olacaksin yoksa birgun basina bela alirsin yada oteki tarafa gidersin

11
0
yanıtYanıtla
Memmiitko:

Doğru

yanıt0
yanıt0
AMANOS AYISI:

adam napsın zor bir durum

9
0
yanıtYanıtla
Aysegul selvioglu:

islamin inim inim agladigi bir ulke olduk.dinsiz bir ulkede bile boyle ahlaksizlik bu ulkeden daha az gorulur...

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title