Haberler

Alba: A Wild Adventure oyunu geliştiricileri, Güney Afrika'da bir milyonu aşkın ağaç dikti

Güncelleme:

Video oyun geliştiricisi Plug In Digital, Alba: A Wild Adventure oyunun gelirleri ile Güney Afrika ülkelerinde bir milyonu aşkın ağaç dikti.

Alba oyununun oyuncuları desteğiyle 1 milyon ağaç dikme hedefi belirleyen oyun geliştiricileri, indirilen veya satılan 'Alba: A Wild Adventure' oyununun her kopyası için Güney Afrika topraklarına bir ağaç dikileceğini belirtti. İki ay içinde 500 bin ağaca ulaştı, yaklaşık bir yıl sonra da bir milyon ağaç hedefine ulaşıldı.

Alba: A Wild Adventure oyunu geliştiricileri Güney Afrika'da bir milyonu aşkın ağaç dikti

BİR MİLYONU AŞKIN AĞAÇ DİKİLDİ

Alba: A Wild Adventure oyunu ve ekstra bağışlar sayesinde Güney Afrika'da Madagaskar, Mozambik, Nikaragua ve Kenya topraklarına toplamda 1,022,249 ağaç dikildi ve 3 adet habitat restore edildi. Bunun yanı sıra Kenya'da 180 adet ormanın restorasyonu yapıldı, Madagaskar'da 515 bin adet mangrov, Mozambik'te 453 bin, Nikaragua'da ise 53 bin adet ağaç dikildi.

Alba: A Wild Adventure oyunu geliştiricileri Güney Afrika'da bir milyonu aşkın ağaç dikti

AĞAÇ DİKMEYE DEVAM EDİLECEK

Oyun geliştiricileri bir milyon hedefine ulaştıklarını belirtmesinin ardından yeni bir hedef belirlemeyeceklerini fakat oyunun kopyası satıldığında veya indirildiği her zaman için bir ağaç dikilmeye devam edeceklerini belirttiler.

Alba: A Wild Adventure oyunu geliştiricileri Güney Afrika'da bir milyonu aşkın ağaç dikti

DÜNYA ÇAPINDA 385 MİLYON AĞAÇ DİKTİLER

Ecologi ile ortaklık kuran Alba'nın oyuncuları, Madagaskar'da hali hazırda dünya çapında 385 milyon ağaç dikmiş olan kar amacı gütmeyen 'Eden Reforestation Projects' tarafından yürütülen bir ağaçlandırma projesini destekleyecek.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title