Haberler

Alaplı Sanayi Sitesinin Şehir Dışına Taşınması

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Sanayi Sitesinin Alaplı-Akçakoca karayolu Kocaman mevkisinde bulunan eski Limak şantiyesinin olduğu alana taşınması için belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Sanayi Sitesinin Alaplı- Akçakoca karayolu Kocaman mevkisinde bulunan eski Limak şantiyesinin olduğu alana taşınması için belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi.

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, birkaç ay önce AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve Alaplı Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç ile Alaplı-Akçakoca karayolu kenarında bulunan eski Limak şantiyesinin olduğu bölgeyi incelediklerini belirtti.

Bu bölgenin sanayi sitesi için çok uygun bir yer olduğunu kaydeden Tekin, şu ifadelere yer verdi:

"Bu bölge ana yol üzeri olduğu için sanayi sitesi için çok uygun. TOKİ ya da bir başka firmayla anlaşılır. Yeni yerde esnafın isteği doğrultusunda esnafımız cebinden 5 kuruş çıkmadan dükkanlar, sosyal donatılar, cami yapılarak esnafımızın hizmetine sunulur. Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Sanayi esnafı sanayinin taşınması konusunda hemfikir."

Kaynak: AA / Güncel

Nuri Tekin Akçakoca Alaplı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title