Haberler

Alanya'yı küle çevireceklerdi! Gece boyu nöbet tutan gençlerin dikkati felaketi önledi, polis iki aracın peşinde

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesi Cikcilli Mahallesi'nde orman yangını vatandaşların dikkati sayesinde son anda önlendi. Olası bir yangın sabotajına karşı gece boyu nöbet tutan gençlerin kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce yakılmak istenen noktaya akın etmesi sonrasında yangın büyüyüp ormanlık alana sıçramadan söndürülürken, emniyet şüpheli iki aracı bulmak için operasyon başlattı.

Antalya'nın Alanya İlçesi Cikcilli Mahallesi'nde bulunan ormanlık alan henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce yakılmak istendi. Teras olarak bilinen yerde dumanları gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Bir anne ve kızı balkondan gördükleri yangını söndürmek için olay yerine gelerek orman işçilerine yardım etti. Anne ve kız, "Bunu yapanlar inşallah cayır cayır yanarlar. Biz bu vatan için canımızı vermeye hazırız " dediler.

Alanya'yı küle çevireceklerdi! Gece boyu nöbet tutan gençlerin dikkati felaketi önledi, polis iki aracın peşinde

"DUMANI GÖREN BÖLGEYE AKIN ETTİ"

Bir süre sonra olay yerine gelen Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazösler yangına su sıkarak kısa sürede söndürdü. itfaiye ekipleri ise soğutma çalışması yaptı. Olası bir yangın sabotajına karşı gece boyu nöbet tutan gençler dumanı görünce olay yerine akın etti. Yangın mahalli bir anda yüzlerce gençle dolarken, polis görgü şahitlerinin verdiği bilgiler doğrultusunda şüpheli iki aracı bulmak için operasyon başlattı.

Alanya'yı küle çevireceklerdi! Gece boyu nöbet tutan gençlerin dikkati felaketi önledi, polis iki aracın peşinde

"GENÇLERİMİZ BÖLGEDE SABAHA KADAR NÖBET TUTUYOR"

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, yetkililerin görevlerinin başında olduğuna dikkat çekerek, "Bu bölge ilçe merkezine 10 dakikalık mesafede. Gençlerimiz de bölgede duyarlı ve sabaha kadar nöbet tutuyorlar. Yangın kısa sürede söndürüldü" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Alanya Haberler

500

Yorumlar (15)

Halil çağrı Çevik:

polisin bekcinin orman mudurlugunun korucularin kolcularin yapamadini halk yapio

153
200
yanıtYanıtla
Bekir Erişgen:

polis asker bekçi dediin kaç kişilerde böyle konuşuyorsun.? herkes işini yapıyor.böyle konuşacıgına azda yakanlar içinde bi çift laf et yüregin yetiyorsa.klaye başında bilip bilmiden kyorum yapıyon.

yanıt174
yanıt56
Halil çağrı Çevik:

ozaman yakalasınlar hadi hodri meydan plakayi varmış zaten adamlar

yanıt9
yanıt12
Mikail arman:

Orman yaktıkları veya bir yeri kasıtlı olarak yaktıkları tesbit edilen suçlulara hiç bir dönem affa uğramayacak şekilde ağır cezalar verilmelidir.Böyle bir kanun yoksada acilen çıkarılmalıdır.Yangın zararları içinde tüm varlıklarına kanunlar çerçevesinde el konulmalıdır.

134
4
yanıtYanıtla
Hakan :

Helal

119
7
yanıtYanıtla
Ramiz Mammadov:

Azerbaycan her zaman Türk halkına yardım etmiştir daha Atatürk Türk cumhuriyetini kururgen tek destek veren para veren Azerbaycan olmuş .şimdide her türlü desteği Türkiye'ye Azerbaycan veriyor Azerbaycan ın petrolu kazı olmasaydı Türkiye çok geride kalırdı yeterki size yapılan desteki anlayın yeter biz bir şey beklemiyoruz

36
88
yanıtYanıtla
qqclicks :

sağ ol, var ol can Azerbaycan ??????????

yanıt24
yanıt5
Ahmet Bağı:

Azerbaycan m.ö 2000 yılında kurulmuştu haklisin

yanıt22
yanıt9
bekir yapici:

adi üzerinde süpheli kimse yaktiklarini görmemis tesadüf ordan gecen sucsuz vatandaslarda olabilir malesef bir cok yerde süpheli bu yakmistir gibi söylemlerle halkimiz galeyana dolmusa gelerek bazi gönüllü yangin söndürme yardimina gelenlere yabanci diyerek zarar verdiler sucsuz kisilere saldirdilar süpheli durumlarda güvenlik güclerine bas vuralim insanlari darp etmeyelim belki yanlis anlasilma yanilma olabilir suclu olsalar bile darp yaralama ve hürriyeti kisitlamadan yargilanabiliriz

72
37
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Bu yanan alanlara beton konulmamasını nasıl garanti edeceğiz oyumu yeşili koruyan partiye vereceğim

29
51
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title