Haberler

Alanya'da Mahalleli Baz İstasyona Tepki Gösterdi

Alanya'da mahalleli baz istasyona tepki gösterdiANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesindeki 3 katlı bir binanın çatı katına kurulması planlanan baz istasyonuna mahalle halkı tepki gösterdi.

Alanya'da mahalleli baz istasyona tepki gösterdi

ANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesindeki 3 katlı bir binanın çatı katına kurulması planlanan baz istasyonuna mahalle halkı tepki gösterdi.

İlçenin Çıplaklı Mahallesi Barbaros Cadde'sinde oturanlar, mahallerindeki 3 katlı bir binanın çatı katına GSM şirketi tarafından kurulumuna başlanacak olan baz istasyonu için bir araya geldi. Baz istasyonu kurulacak olan binanın çevresinde toplanan kalabalık, radyasyon yaydığını öne sürerek istemediklerini belirterek tepki gösterdi. Baz istasyonuna izin veren bina sahibine de öfkelenen mahalle sakinleri, baz istasyonunun yerleşim yerlerinden uzağa kurulması gerektiğini ve bunun için gereken her türlü mücadeleyi vereceklerini aktardı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri ise öfkeli kalabalı güçlükle sakinleştirdi.

"Bu baz istasyonu kansere de yol açıyormuş"

Mahalleli adına konuşan Hasan Topal, baz istasyonunun kurmasına tepki gösterdiklerini söyledi. Topal," Buraya bir GSM operatörü tarafından baz istasyonu kuruluyor. Bizde mahalle olarak bu durumdan çok rahatsız oluyoruz ve istemiyoruz. Bu baz istasyonu kansere de yol açıyormuş. Zaten benim sülalemdeki birçok kişi kanserden öldü. Birde bu olay yaşanırsa daha kötü olacak. O yüzden biz mahallemizde baz istasyonu istemiyoruz. Bizim mahallemizde birçok yaşlı insan yaşıyor, bundan dolayı hiç kimse istemiyor" dedi.

"Mahalleli onay vermiyorsa kaldırırız"

Tepkilerden sonra baz istasyonu kurdurmaktan vazgeçeni savunan Bina sahibi Mevlüt Hıdır ise şunları söyledi: " Mahalleli baz istasyonunu istemezse bizde istemeyiz. Bu olayı kanunen araştırılmasını da istiyoruz. Biz olumlu ne olacaksa onun üzerinden devam etmek isteriz. Mahallerle gerilim yaşamadan halledilmesi taraftarıyız. Sonuçta yüz yüze bakıyoruz. Mahalleli onay vermiyorsa kaldırırız her şey para değil" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çıplaklı Mahallesi Antalya Alanya Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title