Haberler

Aktay: "Chp, MHP ve Paralel de Hdp'ye Destek Veriyorlar"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay ve beraberindekilerin çocuklara hediye vermesi- Aktay'ın vatandaşlarla selamlaşması- Aktay'ın açıklamaları Genel seçime doğru- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay: "CHP, MHP ve Paralel de HDP'ye destek veriyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay ve beraberindekilerin çocuklara hediye vermesi- Aktay'ın vatandaşlarla selamlaşması- Aktay'ın açıklamaları Genel seçime doğru- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay: "CHP, MHP ve Paralel de HDP'ye destek veriyor. Oylarından bir miktar ona kaydırarak barajı aşmasına çalışıyorlar ancak o şekilde AK Parti'den biraz daha fazla oy koparacaklarını düşünüyorlar" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt milletvekili adayı Yasin Aktay, "CHP, MHP ve Paralel de HDP'ye destek veriyor. Oylarından bir miktar ona kaydırarak barajı aşmasına çalışıyorlar ancak o şekilde AK Parti'den biraz daha fazla oy koparacaklarını düşünüyorlar" dedi.Aktay, beraberinde AK Parti Siirt milletvekili adayı Ali İlbaş, İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ile Pervari ilçesine bağlı Ekindüzü, Tuzcular ve Yeniaydın köylerini ziyaret etti.Vatandaşlarla sohbet eden Aktay, burada yaptığı açıklamada, köylerden ciddi ve modern hizmet taleplerinin geldiğini söyledi."Köylerimiz artık şehirlerin talep ettiği hizmetleri istiyor" diyen Aktay, geçmişte yol, su isteyen vatandaşların artık altyapı ve lise gibi daha modern ve büyük taleplerde bulunduğunu belirtti.Bölgede 25 yıl öncesine kadar 2 imam hatip lisesinin olduğunu bildiren Aktay, şöyle konuştu: "Ben 1985 yılında Siirt İmam Hatip Lisesinden mezun oldum. 1990 yılına kadar bölgede sadece 2 tane imam hatip lisesi vardı. Ama bugün neredeyse imam hatip lisesi olmayan ilçemiz olmadığı gibi ilde de çok sayıda imam hatip okulları oluşturuldu. En son 1 imam hatip okulumuzun açılışını Cumhurbaşkanımız yaptı. Biz bunu yaparken kendi insanımıza değer veriyoruz. Bu verdiğimiz değerin karşılığını aldık. Bu millet 3 defa bizi takdir etti."- "Gece gündüz demeden çalışıyoruz"Siirt'te yürüttükleri seçim çalışmalarına değinen Aktay, şunları söyledi: "Siirt'in en ücra köşesine kadar gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ama birileri şer ve nifak masası kurarak seçimi kazanmaya çalışıyor. Bunlar, 7 Haziran'da hezimete uğrayacaklar. CHP, MHP ve Paralel de HDP'ye destek veriyor. Oylarından bir miktar ona kaydırarak barajı aşmasına çalışıyorlar çünkü ancak o şekilde AK Parti'den biraz daha fazla oy koparacaklarını düşünüyorlar. İnşallah onların bu planları da tutmayacaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Yasin Aktay Ak Parti Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title