Haberler

Aksaray Uyuşturucuyla Mücadeleye Dikkat Çekmek Için Bisiklet Turu Düzenlendi

Aksaray'da '26 Haziran Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Günü' nedeniyle, uyuşturucuyla mücadeleye dikkat çekmek için bisiklet turu düzenlendi.

Aksaray'da '26 Haziran Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Günü' nedeniyle, uyuşturucuyla mücadeleye dikkat çekmek için bisiklet turu düzenlendi.

Aksaray Valiliği öncülüğünde düzenlenen uyuşturucuyla mücadele için bisiklet turu etkinliği Taşpazar Mahallesi Tiyatro Kavşağı'nda gerçekleşti. Etkinliğe Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Ak Partili Haluk Şahin Yazğı, Ak Parti Grup Başkan vekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydogdu, İl Emniyet Müdürü Ali Karabag, Alay Komutanı Albay Gazi Demir ve vatandaşlar katıldı.

Vali Aykut Pekmez, 'Bugün 'Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Günü' kapsamında bir farkındalık oluşturmak için vatandaşlarımızın ilgisini bu mücadeleye çekebilmek için bir bisiklet turu düzenledik. Birazdan da uyuşturucuyla mücadele konusunda ilimizde katkısı olan kişilere ödül vereceğiz. Maalesef bu kadar mücadeleye, önleme rağmen dünyada uyuşturucu kullanımı artıyor. Bizim de amacımız elbette devlet olarak güvenlik güçlerimizle beraber uyuşturucuyla mücadele etmek en önemli görevimiz."dedi.

Vali Pekmez ve etkinliğe katılanlar, Tiyatro Kavşağı'ndan 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'na kadar bisikletleriyle pedal çevirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Valiliği İlknur İnceöz Haluk Şahin Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title