Haberler

Aksaray'da kum fırtınası yol kapattırdı, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Güncelleme:

Aksaray'da kum fırtınası yol kapattırdı, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu Aksaray'da Adana Karayolunda etkili olan kum fırtınası ulaşımın durdururken, maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Aksaray'da kum fırtınası yol kapattırdı, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

AKSARAY - Aksaray'da Adana Karayolunda etkili olan kum fırtınası ulaşımın durdururken, maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Karayolunda yaşananlara görüntülemeye çalışan gazeteciler de zor anlar yaşadı.

Aksaray Adana Karayolunda etkili olan kum fırtınası sebebiyle polis ekipleri il merkezi çıkışından karayolunu trafiğe kapattı. Kum fırtınası sebebiyle karayolunda adeta göz gözü görmezken, maddi hasarlık trafik kazaları meydana geldi. Karayolunda yaşananları görüntülemek için kum fırtınasının yoğun olarak yaşandığı Taşpınar mevkisine giden haberciler de zor anlar yaşadı. İhlas Haber Ajansı Muhabiri Yasin Can kum fırtınası altında zor anlar yaşadıklarını, güçlükle görüntülerini çekmeye çalıştıklarını anlattı. Ulaşımın kapalı olduğu karayolunda ise kilometre araç kuyruğu oluştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tragger Aksaray Adana Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title