Haberler

AKS Eylül'de Bir Başka Güzel

Güncelleme:

Akasya'nın kültür sanat merkezi AKS, Eylül ayında da usta tiyatrocuları ve unutulmaz dinletileri izleyicileri ile buluşturacak.


ENBE ve konukları, JehanBarbur, HaykoCepkin gibi sanatçılar akustik dinletilerle hafızalardan silinmez anlar yaşatacak.

AKS, Eylül ayını 1 Eylül Perşembe günü usta tiyatrocu Günay Karacaoğlu'nun, 10 yıldır oynadığı ve 15 yıllık bir evli olan bir kadının, aşka ve hayata dair bakışını esprili bir dille anlattığı "Basit Bir Ev Kazası" oyunuyla açıyor.

Emrah Serbest'in erken kaybedenlerin paramparça hikayelerini kaleme aldığı "Öykülerden Oyunlar" oyunu, usta oyuncular Hakkı Ergök ve Kemal Başar'ın hüzünlü,matrak ve coşkulu anlatımıyla 2 Eylül Cuma AKS'de tiyatroseverler ile buluşacak. Ünlü yazar Aziz Nesin'in ölümsüz eseri "Başarılarımı Karılarıma Borçluyum" oyunu 3 Eylül Cuma AKS'de olacak.Evlilik hayatını esprili bir dille seyirciye anlatan oyunun oyuncu kadrosunda usta oyuncu Aydan Şener de yer alıyor.

4 Eylül Pazar Sebahattin Mutluer'in yazıp yönettiği "Ali Babanın Çiftliği" AKS'de minik misafirleri ile buluşacak. 5 Eylül Pazartesi Elizabeth Coleman'ın kaleme aldığı ve Akasya Aslıtürkmen tarafından uyarlanan romantik komedi ''Bekarlığa Veda'', 6 Eylül Salı da internette tanışan bir çiftin arkadaşlıklarını gerçek hayata taşımaya karar verdiklerinde yaşadıklarını anlatan "İnternette Tanışan Son Çift'' oyunu izleyenleri güldürecek.

7 Eylül Salı akşamı ise Londra'da 10 sezon kapalı gişe oynayan müthiş komedi "Shakespeare'in Bütün Eserleri-Hafif Kısaltılmış" oyunu tiyatroseverlere keyifli bir gece yaşatacak.

22 Eylül Perşembe Ümit Çırak'ın yönettiği "Polisler" oyunu halk ve devlet arasındaki ilişkiyi mizahi bir dilleAKS'ye taşıyacak.

Tuna Kiremitçi'nin aynı adlı romanından uyarlanan, başrolünde usta oyuncu Nurseli İdiz'in yer aldığı

"Dualar Kalıcıdır" oyunu 23 Eylül Cuma AKS'de izleyiciler ile buluşacak.

Usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu'nun, tek kişilik eşsiz stand-up gösterisi "Ödünç Yaşamlar" 24 Eylül Cumartesi AKS'de yer alacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Günay Karacaoğlu Kemal Başar Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title