Haberler

Akrep Nalan Hastaneye Kaldırıldı

Güncelleme:

Hastaneye kaldırılan ünlü sanatçının anjiyo olduğu öğrenildi. Nalan'ın sağlık durumu hakkında ise henüz bir bilgi verilmedi.

Akrep Nalan hastaneye kaldırıldı. Nalan'ın hastaneye kaldırıldığını ise sanatçı arkadaşı Onur Akay Twitter'dan duyurdu.

ANJİYO OLDU

Akay, "Değerli sanatçı arkadaşımız Akrep Nalan, GATA Haydarpasa Eğitim Hastanesi'ne kaldırıldı ve anjiyo oldu. Kendisine acil şifalar diliyorum." yazdı.

Akrep Nalan'ın sağlık durumu hakkında ise henüz bir bilgi verilmedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Akrep Nalan Onur Akay Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (15)

MinnakMobil-IOS:

Belki ölür

4
46
yanıtYanıtla
...kk:

Sana mı kaldı? Ne tuhafsınız ya "Allah şifa versin "demek çok mu zor?? herkes kendinden yükümlü !!

yanıt13
yanıt5
Cehalet Denizinde Yüzüyoruz:

Vücut yapısının aksine ince ruhlu bir insan, acil şifalar diliyorum.

38
1
yanıtYanıtla
Süt Oğlan Nerede:

Rte ve çocuklarının haberlerine neden yorum yapılamıyor artık ?????

15
13
yanıtYanıtla
Tc.A:

Alakasız bir yerde sormuşsun bu soruyu ama haklısın niçin yorum yapamıyoruz????

yanıt1
yanıt1
ROMANTİKDELİ91:

BERBAT BİR YIL 2015 İYİ OLAN ÜNLÜLER ÖLÜYOR YERİNİ GICIK İNSANLAR ALIYOR

18
8
yanıtYanıtla
KANGURU:

CANAN KARATAY TEYZECİM HERGÜN BAS VEDE BASBAS BAĞIRIYOR ELİNİZİ BELİNİZE DİLİNİZE , VEDE YEDİKLERİNİZE HAKİM OLUN DİYE , LÖPÜR VEDE MÖPÜR GÖTÜRÜP ONDAN SONRA LANGIRT KÖY SANDIĞI , NEYSE ÇORRKK GEÇMİŞ OLSUN EFENİM ALLAH SAĞLIK VEDE SIHHATLER VERİR İNŞALLAH

15
4
yanıtYanıtla
zzzzzzzzzz:

beyler çok kilo iyi değil. malzeme kuçüldü bende. napcam bilmiorm

13
4
yanıtYanıtla
sanatsever:

sanatcilarimiz canlarimiz siz ülkemizin parlayan yildizlarisiniz size eski sanatcilar diyemem cünkü benim icin sanatci sizlersiniz essiz sesiniz ve sanatiniz sizler ilk ve sonsuzlarsiniz acil sifalar nalan abla

5
7
yanıtYanıtla
üşüyen insanlar.:

bayanlar moda mı sağlıkmı ne dersiniz

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title