Haberler

Akrabalarıyla Serinlemek İçin Denize Giren Bir Kişi Kayboldu

Adana’nın Karataş ilçesinde denize giren 4 kişiden 3’ü boğulmaktan son anda vatandaşlar tarafından kurtarılırken, bir kişi de deniz içerisinde kayboldu.

Adana'nın Karataş ilçesinde denize giren 4 kişiden 3'ü boğulmaktan son anda vatandaşlar tarafından kurtarılırken, bir kişi de deniz içerisinde kayboldu.

Alınan bilgiye göre, olay, Karataş ilçesi merkez Sahilinde meydana geldi. Akrabalarıyla beraber Adana kent merkezinden Karataş ilçesine yüzmeye gelen Hüseyin Çoban, öğleden sonra 15.00 gibi deniz içerisinde boğulma tehlikesi geçirdi. Bunu gören akrabaları, İbrahim Çoban, Yusuf Çoban ve Mert Çoban hemen denize girdi. Hüseyin Çoban'ı kurtarmak isterken denize giren 3 kişi daha boğulma tehlikesi yaşadı. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar denize girerek İbrahim, Mert ve Yusuf Çoban'ı kurtarmayı başardı. Ancak Hüseyin Çoban deniz içerisinde kayboldu. Vatandaşlar durumu sağlık, polis ve sahil güvenliğine bildirdi.

Sualtı polisleri, Hüseyin Çoban'ın kaybolduğu yere dalış yaparak arama çalışmaları başlattı. Yaklaşık 3 saat süren arama çalışmalarında Hüseyin Çoban'a ulaşılamadı. Denizin dalgalı olması ve Hüseyin Çoban'ın kaybolduğu yerin kayalık olması nedeniyle arama çalışmasına ara verildi. Sabah çalışmaların devam edeceği öğrenildi.

Ali Erdem isimli bir vatandaş, "Gençlerin boğulma tehlikesi geçirmesini gördüm, kurtarmak için hemen suya girdim. Arkadaşlarla birlikte 3 kişiyi kurtardık, ancak bir kişi kayboldu" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karataş 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title