Haberler

Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

3-1 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona eren karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, bugün çok mutlu olduklarını belirterek, Özellikle Roberto Carlos'un ilk gün geldiğinde söylediği bir laf vardı.

3-1 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona eren karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, bugün çok mutlu olduklarını belirterek, Özellikle Roberto Carlos'un ilk gün geldiğinde söylediği bir laf vardı. 'Ben bu takımı bu sezon Avrupa'da oynatacağım' demişti. Bugün de bunu gerçekleştirmeyi garanti altına aldık. Bu yüzden çok mutluyuz dedi.

Lopez, Roberto Calos'un teknik direktörlük kariyerinin ilk yılında böyle bir başarı elde etmesiyle ilgili yöneltilen soruya ise, Roberto Calos zaten bu kaliteye sahip olan bir insan. Zorları kolaylaştıran bir insan. Onun kariyeri şimdiden parlamaya başladı. Çok zorlu bir şeyi başardı. Bu yüzden hocamız adına da çok mutluyuz diye konuştu.

Yönetime teşekkür eden Lopez, Çalıştığımız süre boyunca bize gösterdiği her türlü desteklerinden dolayı yönetimimize teknik ekip olarak teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda oldular. Oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Sezon boyunca herkes elinden gelenin en iyisini yaptı ve güzel bir başarıya imza attık. Son olarak şehrimize ve taraftarımıza da her daima yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz ifadesini kullandı.

Maça iyi başladıklarını ve 10 kişi kalıncaya kadar iyi oynadıklarını belirten Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, Genç oyuncumuzun yapmış olduğu bir hatadan dolayı çok ağır bir fatura ödedik. 10 kişi kaldıktan sonra da yine öne geçtik, ama bunu koruyamadık. Çünkü 10 kişi oynamak zor bu tür maçlarda. Oyuncularım ellerinden geleni yaptılar, iyi mücadele ettiler. Maçın son anına kadar beraberliği de yakalamaya çalıştılar, ama olmadı. Ben Sivasspor'u tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezon oynayacakları Avrupa kupaları maçlarında başarılar diliyorum dedi.

Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri kaydeden futbolcular John Utaka ve Aatıf Chahechouhe ise, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ve mutlu olduklarını ifade ettiler.

Akhisar Belediyesoprlu futbolcular Sertan Vardar ve İsmail Konuk da çok keyfili bir maç oynadıklarını ancak kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek Sivasspor'u tebrik etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Roberto Carlos Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title