Haberler

Akev'den Başkan Arı'ya Ziyaret

Antalya Eğitim ve Kültür Vakfı (AKEV) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Antalya İl Başkanı Cavit Arı'yı ziyaret etti.

Antalya Eğitim ve Kültür Vakfı (AKEV) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Antalya İl Başkanı Cavit Arı'yı ziyaret etti.

Aralarında, faaliyete geçirilmeye çalışılan Özel Antalya Üniversitesinin akademik personeli ile AKEV Koleji yönetici ve öğretmenlerin de bulunduğu bir heyetle il başkanlığına gelen Çiçek, CHP Antalya il başkanlığına seçilmesinden ötürü Arı'yı kutladı ve yeni görevinde başarı diledi.

Çiçek, vakfın faaliyetlerini ve Antalya'da kurmayı düşündükleri Özel Antalya Üniversitesi ile ilgili yürütülen çalışmalarda gelinen durum hakkında Arı'ya bildi verdi.

Başkan Arı da kendisinin il genel meclisi başkanlığında AKEV'in sorunlarının ortadan kaldırılmasına yönelik gayretleri olduğunu söyledi.

AKEV ve Özel Antalya Üniversitesi için elinden gelen tüm gayreti ortaya koymaya devam edeceğini ifade eden Arı, "Özellikle turizm sektörüne yüksek standartlı kalifiye kadrolar ortaya koyacak bu üniversite turizm kenti Antalya için oldukça önemlidir" dedi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Antalya Üniversitesi Selahattin Çiçek Cavit Arı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title