Haberler

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Türk ve Mutlu'ya Ziyaretler Sürüyor

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Mehmet Fazıl Türk ve Yüksel Mutlu, Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen ve Mersin Tabip Odası Başkanı Ful Uğurhan’a, her türlü proje ve etkinliklerinde destek olma sözü verdiler.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Mehmet Fazıl Türk ve Yüksel Mutlu, Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen ve Mersin Tabip Odası Başkanı Ful Uğurhan'a, her türlü proje ve etkinliklerinde destek olma sözü verdiler.

Eş Başkanlar Türk ve Mutlu'ya, sivil toplum örgütleri, sendika, dernek, iş ve emek dünyası temsilcileri, meslek ve esnaf odaları ile muhtarların kutlama ziyaretleri sürüyor. Mersin Barosu, Mersin 68'liler Derneği ve Devrimci 78'liler Derneği, Mersin Tabip Odası, Mersin Deniz Ticaret Odası, Pazarcılar Esnaf Odası yönetimleri ile muhtarlar, Türk ve Mutlu'yu ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.

Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen'e ziyaretleri için teşekkür eden Eş Başkan Türk, "Baro olarak, bu dönemdeki girişimlerinizi ve ülkemizde yaşanan kimi olay ve olumsuzluklar karşısındaki genel tavrınızı ve çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Gerçekten de baromuz, sessiz kalmayarak yapılması gerekeni yapıyor. Barolar, toplumda ayrı ve önemli bir konuma sahiptir ve hiç kimse de baroların gücünü ve etkisini hafife almamalıdır. Sizlere kapımız daima açıktır ve birlikte yapılabilecek etkinlik ve çalışmalara da katılmaya hazırız" dedi.

Başkan Türk'ten geçen dönemde daima dostluk ve destek gördüklerini ifade eden Antmen de "Şehrimizin merkezinin böyle demokrat, aydın, ilerici, çağdaş ve modern bir belediyecilik anlayışıyla siz, eş başkanımız ve ekibinizle yönetiminden çok memnunuz. Baro olarak ihtiyacımız olduğunda Akdeniz Belediyesi'nin yanımızda olduğunu biliyoruz. Türkiye'de barolar olarak, zapt edilemeyen son kaleler diyoruz kendimize. Siyasi iktidarlar karşısında hukukun yanında, hukuksuzlukların karşısında durmaya çalışıyoruz. Tabi sizlerin de yanımızda olmanız bizlere güç veriyor" ifadelerini kullandı.

Mersin Tabip Odası Başkanı Dr. Ful Uğurhan da ziyarette, halk ve kent sağlığıyla ilgili her türlü hizmet, proje ve etkinlikte, geçen dönem olduğu gibi Akdeniz Belediyesi ile ortak hareket etmek istediklerini belirtti. Türk de Tabip Odası'nın her türlü proje ve etkinliğine destek ve katılımcı olacaklarını vurguladı.

Eş Başkan Yüksel Mutlu'yu makamında ziyaret eden Mersin 68'liler Derneği Başkanı Hasan Kapıkıran ise Mutlu'ya derneğin üyelik formunu imzalattı. Eş başkanlık sistemini hayata geçirenleri kutlayan Kapıkıran, "Bizler de önümüzdeki günlerde derneğimizde eş başkanlık sistemini uygulayacağız. Bunun için söz veriyoruz. Bundan sonraki çalışmalarınızda 68'liler olarak her zaman yanınızda olacağız" diye konuştu.

68'lilerin hayatında örnek aldığı bir kuşak olduğuna vurgu yapan Eş Başkan Mutlu da "Eş başkanlık sistemini uygulayacak olmanız bizler için çok anlamlı ve önemli. Kentimizde, ülkemizde demokrasi ve özgürlükler adına bir şey yapılacaksa birlikte yapacağız, mücadeleyi birlikte sürdüreceğiz" dedi.

Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Fuat Kalkan da yönetimi ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, yaşadıkları bazı sıkıntıları Mutlu'ya aktararak, bu sorunların Akdeniz Belediyesi yönetimi tarafından çözüleceğine inandığını dile getirdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

mehmet fazıl türk yüksel mutlu akdeniz Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title