Haberler

Ak Partililerden Yaralı Öğrencilere Ziyaret

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekilleri İlhan Yerlikaya ve Cem Zorlu ile birlikte minibüslerinin devrilmesi sonucu yaralanan İmam Hatip Lisesi öğrencilerini hastanede ziyaret etti.27 Nisan Cuma günü Dr.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekilleri İlhan Yerlikaya ve Cem Zorlu ile birlikte minibüslerinin devrilmesi sonucu yaralanan İmam Hatip Lisesi öğrencilerini hastanede ziyaret etti.

27 Nisan Cuma günü Dr. Ali Rıza Bahadır Anadolu İmam Hatip Lisesi kız öğrencilerini taşıyan minibüs Konya - Karaman yolu merkez Kaşınhanı Mahallesi yakınlarında devrilmiş, kazada 20 kız öğrenci yaralanmıştı. AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da, AK Parti Konya Milletvekilleri İlhan Yerlikaya ve Cem Zorlu ile birlikte hastanelerde tedavileri süren yaralı öğrencileri ziyaret etti.

Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yatan Rabia Kurt'a geçmiş olsun dileklerini hasta yatağında ileten il başkanı ve milletvekilleri öğrencinin ailesi ile görüştükten sonra sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. AK Partili heyet Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaralı öğrenci Hanife Mert'i ziyaret ettikten sonra Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi gitti. Burada Ortopedi Bölümü'nde tedavisi süren Reyhan Çelik'e geçmiş olsun diyen AK Partili heyet, yaralı öğrencilerin eğitim gördükleri okulda idarecilerle bir araya geldi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlhan Yerlikaya Ahmet Sorgun Ak Parti Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title