Haberler

Ak Partili Vekillerden Müsiad'a Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili adaylarından oluşan bir heyet, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanlığı’nı ziyaret edip, yürüttükleri çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili adaylarından oluşan bir heyet, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanlığı'nı ziyaret edip, yürüttükleri çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı İsmail Özşanlı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan AK Parti heyeti adına bir açıklama yapan AK Parti MYK Üyesi ve Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, Diyarbakır'da son zamanlarda yaşanan olayların herkes gibi kendilerini de derinden üzdüğünü söyledi. Ensarioğlu, Diyarbakır halkının 1 Kasım seçimlerinde bu olayları yapanlara sandıkta gereken cevabı vereceklerine inandığın belirterek, "Hendek kazmakla, halkı evlerinden zorla çıkararak kimse hiç bir yere varamaz. Sur içindeki esnafın zor durumda olduğunu, iflasın eşiğine gelenlerin olduğunu biliyoruz. Bütün bu sorunlarla birlikte bu şartlarda seçim çok zor yapılacaktır. Seçimin güvenli bir şekilde yapılması için biz elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Esnafın vatandaşın yaşadığı sorun ve sıkıntıları çözmek için gayret içerisindeyiz. HDP'nin de bu konuda elini taşın altına koyması gerekiyor" dedi.

MÜSİAD ziyaretine AK Parti MYK Üyesi ve Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Galip Ensarioğlu ile birlikte milletvekili adayları Alaattin Parlak ve Netice Arslan katıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Galip Ensarioğlu Diyarbakır Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title