Haberler

Ak Partili Gürcan'dan Halk Otobüsü Şoförlerine İkinci Müjde

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, özel halk şoförlerine ikinci bir bayram müjdesi vererek engelli ve 65 yaş üzeri vatandaşların toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanması ile ilgili Manisa’da hizmet veren toplu taşıma şoförlerine ödenmek üzere 646 bin 500 liralık ödemenin Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hesabına yatırıldığını söyledi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, özel halk şoförlerine ikinci bir bayram müjdesi vererek engelli ve 65 yaş üzeri vatandaşların toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanması ile ilgili Manisa'da hizmet veren toplu taşıma şoförlerine ödenmek üzere 646 bin 500 liralık ödemenin Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hesabına yatırıldığını söyledi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yaşlı ve engellilere yönelik ücretsiz seyahat kapsamında yolcu taşıyan özel halk otobüsü şoförlerine 646 bin 500 liralık daha ödeme yapılacağını duyurdu. Geçtiğimiz hafta yaklaşık 500 bin liralık ödeme yapıldığını hatırlatan AK Partili Gürcan, bu ödemenin şoförler için ikinci bayram müjdesi niteliğinde olduğunu söyledi. Ödemenin Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hesabına yatırıldığını söyleyen Gürcan, "Dolmuşçu esnafımız rahat olsun. Bu ödemelerin takipçisiyiz. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımız da rahat olsunlar. Devletimizin onların adına parasını yatırdığını bilerek o güvenle rahat bir şekilde bu hizmeti almaya devam edeceklerdir" diye konuştu.

Gürcan ayrıca diğer ödemelerin de takipçisi olacakları bilgisini verdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zülfikar Gürcan AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title