Haberler

Ak Partili Filiz Sanayicilerle Buluştu

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Orta ilçesinde sanayicilerle bir araya geldi.

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Orta ilçesinde sanayicilerle bir araya geldi.

AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz başkanlığında yapılan toplantıya Orta Kaymakamı Zafer Yiğit, Orta Belediye Başkanı Recep Koçak, İstanbul Orta Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Güneş, Ankara Ortalılar Derneği Başkanı Yunus Yarımkaya ile siyasi parti temsilcileri ve işadamları katıldı.

Orta ilçesine Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması gerektiğini dile getiren Filiz, "Biz laf değil, hizmet üretiyoruz. Çankırı'nın Tüney bölgesine kurulan sanayi alanı gibi, Orta'ya da yeni bir sanayi alanı kurulmalı ve buraya yatırımcılar getirilmelidir" dedi.

Filiz, Orta ekonomisinin gelişebilmesi için bir sanayi alanına ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Toplantı öncesi esnaflarla bir araya geldiğini ve esnafların iş yapamamaktan yakındığını dile getiren Filiz, Ortalı esnafların iş yapabilmesi için, ekonominin güçlü olması, ekonomiyi de güçlendirmenin yolunun sanayiden geçtiğinin altını çizdi.

Japonya'nın ünlü lastik üreticisi Sumitomo Rubber Industris firmasının Tüney bölgesine yapacağı 500 milyon dolarlık yatırımı hatırlatan Filiz, "Bu yatırım gerçekleştiğinde Çankırı artık başka bir Çankırı olacak. Biz laf değil, hizmet üretiyoruz. Çankırı'nın Tüney bölgesine kurulan sanayi alanı gibi, Orta'ya da yeni bir sanayi alanı kurulmalı ve buraya yatırımcılar getirilmelidir" diye konuştu.

OSB kurulumunun zor ve meşakkatli bir iş olduğunun altını çizen Filiz, "Hadi sanayi alanı kuralım demekle bu iş yapılmaz. Alanın düz ve geniş bir arazi olması gerekir. Ayrıca alan ulaşım açsından elverişli olursa sanayici burayı tercih eder. Önce kendimize güvenmeliyiz ve yatırımcıları buraya çekmeliyiz. 50 tane güçlü yatırımcı ile bu işi yapabiliriz" ifadelerini kullandı.

Orta'nın sanayi ile atağa geçeceğini vurgulayan Filiz, toplantının ardından ilçe pazarını ziyaret etti. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Filiz Zafer Yiğit Ak Parti Çankırı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title