Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Sürüyor

AK Parti Trabzon milletvekili adaylarının seçim çalışmaları sürüyor.

AK Parti Trabzon milletvekili adaylarının seçim çalışmaları sürüyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Çaykara ilçesini ziyaretinde karşılaştığı 40 yıllık muhtar Kemal Karaçay'dan dua aldı. 40 yıllık muhtar Karaçay, "Ben Işıklı Mahallesi'nde 40 yıl muhtarlık yaptım. İnşallah siz de uzun süre vekillik yaparsınız" diye dua etti. AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programı kapsamında üç ilçeye misafir oldu. Günnar, Çaykara, Dernekpazarı ilçelerini ziyaret ettikten sonra Akçabaat ilçe başkanlığının tertiplediği mahalle başkanları toplantısına katıldı. Günnar ardından Şalpazarılar'ın Eğitim ve Dayanışma Gecesi'ne katıldı. Günnar, gecede Şalpazarılı hemşerileri ile horon oynayarak onların mutluluklarına ortak oldu.

Günnar, "6 haftadır sahadayız. Kapı kapı dolaşarak bütün hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. Hedefimiz sıkılmadık el, girilmedik mekan bırakmamak. Bu çerçevede teşkilatlarımız çok yoğun programlar hazırlıyorlar. 41 gündür sahadayız. Ulaştığımız vatandaşlarımız gerçekten huzurlu bir ortamda seçimin gerçekleşmesini istiyor. Vatandaşlarımız, istikrarı bozmak istemiyor ve yine AK Parti diyor. Tabi ki buda bizi çok sevindiriyor. İnşallah, vatandaşlarımızdan almış olduğumuz bu intiba 7 Haziran akşamı sandığa tam anlamıyla yansır ve vatandaşın temennileri gerçekleşmiş olur" dedi.

CORA'DAN GENÇLİK VURGUSU

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı avukat Salih Cora da seçim gezilerinde gençlerle büyük önem veriyor. Cora, AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar her aşamasında her faaliyetinde gençliğe büyük önem verildiğinin altını çizerek "Slogan olarak değil, fikir dünyasında ülkemizin kalkınmasında düşüncesine değer verdiğimiz gençliğimiz bizim için her şeyin üstündedir. Bizim medeniyetimiz gençlerimizin başarıları ile doludur. Bu başarılar tarihin altın sayfalarında yüzyıl boyunca yerini koruyacaktır.Bu onurlu sayfalarda yer alan Çağ açıp çağ kapatan, genç yaşta imparatorluklar yöneten onurunu, şerefini hiçbir şeye değişmeyen, İslam davası yolunda her an şehit olmak için hazır duran bir neslin devamı olan bu gençliği selamlıyorum. Ülkemizin en zor günlerinde kefeni peşin giyen gençliği selamlıyorum. Her bir genç bizim için yeni bir tomurcuktur. Gençliğin derdinde olmayan onun meselelerine ilgi göstermeyen onun değerlerine itibar etmeyen ancak üstat Necip Fazıl'ın söylediği gibi 'tomurcuk derdinde olmayan ağaç gibi odun'dur " diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Günnar Ak Parti Çaykara Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title