Haberler

AK Parti Sungurlu Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanlığı 2018 yılının ilk danışma meclisi toplantısı yaptı.

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanlığı 2018 yılının ilk danışma meclisi toplantısı yaptı. Toplantıya katılan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Sungurlu'ya AK Parti iktidarında yapılacak en iyi hizmetleri yapıldığını söyledi.

AK Parti Sungurlu İlçe teşkilatının 2018 yılı ilk danışma meclis toplantısında konuşan İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, " Sungurlu'da inşallah bundan sonraki süreç, çok daha kapsayıcı, çok daha kucaklayıcı, geçecek öyle görünüyor. Karşılamada Gençlik Kollarımız muhteşemdi tebrik ediyorum. Gençlik bizim için çok önemli. 2019 seçimlerinde Sungurlu Belediyesini kazanacak bir teşkilat görüyorum. Çünkü partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan milletiyle gönül bağı kurmuş teşkilatlarımız burada. Bizler alçak gönüllü olmayı vefalı olmayı ahlaklı bir nefer olmayı başarmış ve bu uğurda mücadele vererek tüm seçimlerden zaferle çıktık ve 2019 seçimlerinde de aynı düstur ile tüm çalışmalarımıza tarih yazarak kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarında alınabilecek hizmetlerin en iyisini almış, getirilemeyen hizmetler getirilmiştir diyen Mehmet karadağ, "Şöyle geçmişe dönüp bakarsak; sadece doğalgazın getirilmesi bile bir iktidar için uzun yıllar konuşulabilecek bir hadisedir. Çorum'dan sonra Sungurlu doğalgaza kavuşmuştur. Burada Ahmet Hocam çok büyük emek vermiştir. Allah razı olsun. İçme suyunu helkelerle taşırdı bacılarımız, bugün şükürler olsun barajlarımız var. Artık içme suyundan ziyade sulama barajlarımız bütün arazilerimizi sulayabilecek hale geliyor. Bunlar Recep Tayyip Erdoğan sayesinde oldu. 28 Ocak saat 12.00'da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Çorum'da ağırlayacağız. Sungurlu teşkilatımızdan büyük bir katılım bekliyorum. Bundan sonraki hedefimiz 2019 seçimleri" dedi.

'Karadağ parti binasının tapusunu Özkan'a teslim etti'

AK Parti İl Başkanı Av Mehmet Karadağ, Sungurlu AK Parti İlçe binasının tapusunu İlçe başkanı Özkan'a teslim etti. İl Başkanı Karadağ, İlçe binasının Sungurlu'ya kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Danışma Meclis toplantısında AK Parti Genel Başkan yardımcısı Mustafa Ataş'ın mesajının bulundu videonun izlenmesinden sonra İlçe Gençlik Kolları Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Rıfat Sarıyerlioğlu, İl Genel Meclis Üyesi Razaman Kelepircioğlu ve Belediye Meclis üyesi İrfan Buğ çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Karadağ Ak Parti Sungurlu Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title