Haberler

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal: Sıkıntıların Aşılması İçin En Önemli Şey, Güçlü Lider

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, hem bölgesel, hem de küresel ölçekte yaşanan sıkıntıların aşılması için toplumların en önemli ihtiyacının güçlü liderlik olduğunu söyleyerek, "Önümüzdeki süreçte güçlü liderleri olan toplumlar, sorunları daha kısa sürede çözecekler" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, hem bölgesel, hem de küresel ölçekte yaşanan sıkıntıların aşılması için toplumların en önemli ihtiyacının güçlü liderlik olduğunu söyleyerek, "Önümüzdeki süreçte güçlü liderleri olan toplumlar, sorunları daha kısa sürede çözecekler" dedi.

Ak Parti HAtay İl Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı, Serinyol Orman Fidanlığı'nda yapıldı. Programa, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Ak Parti Hatay millletvekilleri ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 5 bin davetli katıldı. Yemeğin ardından konuşan Mahir Ünal, 16 Nisan'daki halk oylamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ünal şunları söyledi:

"Bugün bir kez daha görüyoruz ki bu yaşadığımız bölgesel ve küresel ölçekte yaşanan sıkıntıların aşılması için toplumların ihtiyaç duyduğu en önemli avantaj nedir derseniz, tek bir şey söylerim. Güçlü bir lider. Önümüzdeki süreçte güçlü liderleri olan toplumlar sorunları daha kısa sürede çözecekler. Biz 16 Nisan'da cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte artık koalisyonlardan, istikrarasızlıktan, neye benzediği belli olmayan mevcut sistemin sorunlarından kurtuluyoruz. 16 Nisan'dan sonra hemen Hakimler Savcılar Kurulu ile ilgili TBMM seçimlerini yaptı. Cumhurbaşkanımız tekrar aşkım, sevdam dediği partisine geri döndü, siyasette taşlar yerine oturdu. Şimdi ana muhalefet partisi diyor ki, 'Cumhurbaşkanı tarafsız olmalı.' Tarafıslık hukuki bir meseledir ve tarafsız olması gereken statüdür. 2007 yılında yapılan halk oylamasıyla cumhurbaşkanını halkın seçeceğine karar verdiğiniz andan itibaren cumhurbaşkanı siyaset kurumu aracılığıyla seçilecek. Siyasetin kötü bir şey olduğunu kim söyledi? Yıllarca bu ülkede millet iradesinden korktukları için siyaseti kötü ve bulaşık bir şey gibi gösterdiler. Oysa siyaset, bu milletin iradesinin devlete yansımasının aracı kurumudur. Siyaset olmazsa devletle ilgili kararları kim verecek, devleti kim yönetecek, millet yönetecek, milletin seçtiği yönetecek. Bu konuda bir itirazı olan var mı, o halde Cumhurbaşkanını millet seçecek dedik ve millet seçti. Artık bundan sonra milletin seçtiği cumhurbaşkanıyla, milletin adamıyla Türkiye'nin yolu ve önü daha da açık. Türkiye'de bir muhalefet var, bu muhalefet milletin yararına olan, milletin çıkarına olan, milletin hassasiyeti olan her konuda muhalefet ediyor."

Konuşmasının ardından Mahir Ünal'a Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç tarafından çeşitli hediyeler verildi. Mahir Ünal, yarın Osmaniye'de gerçekleştirilecek program için Hatay'dan ayrıldı. - Hatay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahir Ünal Serinyol Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title