Haberler

AK Parti Sapanca'dan Kaymakam Gökhan Azcan'a Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı, Sapanca'da göreve başlayan yeni Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan'ı ziyaret etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarete AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Kadın Kolları Başkanı Günnur Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Celal Şirin, belediye meclis üyesi Semiha Kılıç, Ayşe Emel Deniz, ilçe yönetim kurulu üyeleri Osman Kahraman, Tarık Kılıç, İbrahim Özen, İsmail Alcan ve kadın kolları yönetim kurulu üyesi Semra Tarım katıldı.

İlçe Başkanı Bostancı partisi adına yaptığı konuşmadı şu sözlere yer verdi "Sayın Kaymakamımız Gökhan bey öncelikle ilçemize hoş geldiniz. Yeni görevinizde sağlık, huzur ve başarılar temenni eder hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Göreve başladığı günden bu güne kadar kendisine yapılan ziyaretlerden son derece memnuniyet duyduğunu belirten Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan "Türkiye'nin önemli ve turizm açısından değerli bir yerleşim yeri olan Safranbolu'dan sonra, yine ülkemizin turizm açısından önemli bir yere sahip olan Sapanca ilçesinde görev yapmaktan mutluluk duyuyorum. Nazik ziyaretiniz içinde İlçe başkanı Nazmi Bostancı ve yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Azcan ziyarete katılan AK Parti İlçe teşkilatı ile bir süre sohbet etti ve çeşitli ikramlarda bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Kahraman Gökhan Azcan Ak Parti Sapanca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title