Haberler

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Sabri Uğur, İlçe Ziyaretlerinde Bulundu

AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Sabri Uğur, Balya, İvrindi ve Havran ilçelerini ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Sabri Uğur, Balya, İvrindi ve Havran ilçelerini ziyaret etti. Geçmişte yapmış olduğu işlerin anlaşılmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen Uğur, bir araya geldiği belediye başkanlarına da deneyimlerini aktardı.

Milletvekili Genel Seçimleri için aday adaylığını açıklayan Sabri Uğur, ilçe teşkilatlarına ziyaretlerine devam ediyor. Sabri Uğur, son olarak Balya, İvrindi ve Havran teşkilatlarını ziyaret etti. İvrindi ve Havran Belediye Başkanlarını da ziyaret eden Sabri Uğur, Belediye Başkanlarıyla Belediyecilik hakkında kendi deneyimlerini paylaştı. İlk olarak Balya AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Sabri Uğur, burada İlçe Başkanı Şaban Özel ve partililer tarafından karşılandı. Teşkilat binasında partililerle bir araya gelen Sabri Uğur, kendinden bahsederek milletvekilliğine aday olduğunu, bunun için destek beklediğini ifade etti. Kendi döneminde Balıkesir'in ortak çıkarları için çalıştıklarını vurgulayan Uğur, önümüzdeki dönemde yine Balıkesir'i ilgilendiren her konuya sahip çıkacaklarını ifade etti. Balya teşkilatından sonra İvrindi'ye geçen Sabri Uğur, İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar ve meclis üyelerini ziyaret etti. İvrindi'den sonra Havran'ı ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Sabri Uğur, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy'u makamında ziyaret etti. Burada geçmiş dönem çalışmalarını kastederek, "Bugün, geçmişte yaptığımız çalışmaların ne kadar önemli olduğunun, Balıkesir'e kattığı değerin anlaşılmasının huzurunu yaşıyorum" dedi. Son olarak Havran İlçe teşkilatını ziyaret eden Sabri Uğur'u İlçe Başkanı İsmail Erdal Önder ve partililer karşıladı. Burada da partililerle bir araya gelen Uğur, kendisinden, geçmişte yaptığı görevlerden ve gelecekteki düşüncelerini aktararak Havran İlçe teşkilatından destek istedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sabri Uğur Ak Parti İvrindi Havran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title