Haberler

AK Parti Mardin Milletvekili Miroğlu - Sandıkların Taşınması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - AK Parti Mardin İl Başkanlığı'nca düzenlenen program detayları- AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun konuşması AK Parti Mardin Milletvekili Miroğlu: - Miroğlu: "(Sandıkların taşınması) Eğer taşıma sistemi gerçekleşirse vatandaşın özgür iradesine konulan ambargo bir biçimde kırılmış olur" AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, sandıkların taşınmasına ilişkin, "Eğer taşıma sistemi gerçekleşirse vatandaşın özgür iradesine konulan ambargo bir biçimde kırılmış olur" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - AK Parti Mardin İl Başkanlığı'nca düzenlenen program detayları- AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun konuşması AK Parti Mardin Milletvekili Miroğlu: - Miroğlu: "(Sandıkların taşınması) Eğer taşıma sistemi gerçekleşirse vatandaşın özgür iradesine konulan ambargo bir biçimde kırılmış olur" AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, sandıkların taşınmasına ilişkin, "Eğer taşıma sistemi gerçekleşirse vatandaşın özgür iradesine konulan ambargo bir biçimde kırılmış olur" dedi.AK Parti Mardin İl Başkanlığı'nca bir otelde düzenlenen programda konuşan Miroğlu, silahların gölgesinde bir seçim sürecine girildiğini, vatandaşın özgür iradesinde müdahale olduğunu söyledi.Miroğlu, taşıma sistemiyle insanların oy tercihlerini gizleme imkanı bulabileceğini işaret ederek, "Vatandaş özgür olarak iradesini kullanamıyorsa aslında buradaki müdahaleyi sorgulamak lazım. Eğer taşıma sistemi gerçekleşirse vatandaşın özgür iradesine konulan ambargo bir biçimde kırılmış olur. Çünkü toplu alanlarda kullanılacak oyların HDP'ye gitmemesi halinde burada bir tespit yapılamayacak. Bir bakıma insanlar kendi oy tercihlerini gizleyebilecekler" diye konuştu.Miroğlu, bazı bölgelerde AK Parti'ye oy çıktığı için vatandaşların saldırıya uğrayıp mağdur edildiğini bildirerek, seçimde yaşanan adaletsizlikleri meclise gündemine taşımak durumunda olduklarını kaydetti.Taşıma sistemine HDP'nin karşı çıktığını hatırlatan Miroğlu, "Taşıma sistemi AK Parti'nin başlattığı bir süreç değildir. Cizre'de bir talep oldu, AK Parti olarak bizim resmi bir talebimiz söz konusu değil. Bu güvenlik meselesini mülki amirler değerlendiriyorlar. Dolayısıyla AK Parti'nin başlattığı bir süreç değil" ifadelerini kullandı.Programa, AK Parti İl Başkan Mehmet Ali Dündar, milletvekili adayları Ceyda Bölünmez Çankırı, Süleyman Çelik, Abdullah Erin, Veysi Kaya ve Ahmet Kaya da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Miroğlu Ak Parti Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title