Haberler

AK Parti'li Yavuz: "Bugünlerde başımıza stokçuluk peydah oldu"

Güncelleme:

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, "Bugünlerde başımıza, milletimize ve ülkemize ihanet olarak gördüğüm stokçuluk peydah oldu.

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, "Bugünlerde başımıza, milletimize ve ülkemize ihanet olarak gördüğüm stokçuluk peydah oldu. Vatandaşımızın, bu ahlaksızlara prim vermemesi lazım." dedi.

Yavuz, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, 2022 yılı bütçe maratonunun sonuna yaklaşıldığını söyleyerek, "Bizimle birlikte medya mensuplarımız da ciddi emek harcadı. Maratona kısa bir mola, tatlı bir ara verelim istedik." diye konuştu.

Basın mensuplarına Aydın usulü kabak tatlısı ikram eden Yavuz, kente has öküz kabağından yapılan ürünün, şehrin marka değerleri arasında yer aldığını belirtti.

Evliya Çelebi'nin, "Dağlarından yağ, ovalarından bal akan şehir" olarak tanımladığı Aydın'ı, Herodot'un da "gökyüzünün altındaki en güzel şehir" olarak tarif ettiğini aktaran Yavuz, "Ben şehrimizi Yaradan'ın torpilli noktalarından biri şeklinde özetliyorum." ifadesini kullandı.

Stokçuluk yapanlara da değinen Yavuz, şunları kaydetti:

"Bugünlerde başımıza, milletimize ve ülkemize ihanet olarak gördüğüm stokçuluk peydah oldu. Maalesef tarihten de ders alamıyoruz. Aslında geçmişimize baktığımızda bunların devletimize ve milletimize ne kadar sıkıntılar yarattığını görüyoruz. Tabii devletimizin ilgili kurumları gerekeni yapacaktır, yapmaya da başlamıştır. Vatandaşımızın da bu ahlaksızlara prim vermemesi lazım. Çünkü bu ahlaki bir durumdur. Bu kişileri gerekli yerlere bildirip gerekli cezaları almasını sağlamamız gerekiyor."

Kaynak: AA / Politika

Milletvekili Metin Yavuz AK Parti Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title