Haberler

AK Parti'li Kurt: "Ak Parti Bir Bölgenin Değil Türkiye'nin Partisidir"

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Resul Kurt, Kayaşehir’de fabrika işçilerini ziyaret etti.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Resul Kurt, Kayaşehir'de fabrika işçilerini ziyaret etti. Kurt, "AK Parti bir bölgenin değil tüm Türkiye'nin partisidir" dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı ve güvenlik uzmanı araştırmacı yazar Resul Kurt, Kayaşehir bölgesindeki fabrikalarda çalışan fabrika işçilerini ziyaret etti. Fabrika yetkilileri ile birlikte atölyeleri dolaşan ve işçilerle sohbet eden Kurt, iş güvenliği konusunda işçilere nasihatlerde bulundu. 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir kırılma noktasında olduğunu belirten Kurt, "AK Parti olarak buna büyük önem veriyoruz. Tüm teşkilatımız ve adaylarımız sahada tam kadro çalışıyor. AK Partinin ayakları yere basan gelecek vaat eden 50-100 yıl sonra bile sonrasını düşünen, ekonomik programlarını hep ileriye dönük olarak planlayan çalışmalarının yanında muhalefet partilerinin günü birlik, popülist politikalarına baktığımız zaman halkta bir karşılığının olmadığını görüyoruz. Bir siyasi parti lideri çıkıyor asgari ücreti 5 bin lira yapacağım diyor. Ancak kendi şirketlerinde çalışan işçilere 800 lira vermez" dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NA HODRİ MEYDAN DİYORUM"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatlerinin boş vaatler olduğunu belirten Kurt, "Kılıçdaroğlu'na hodri meydan diyorum. Buyursun CHP'li belediyelerde çalışan taşeron işçileri kadroya alsın. CHP'li belediyelerde asgari ücretle çalışan işçilerin maaşlarını dilediği ücrete çıkarsın. Buyursun yapsın elini tutan yok. HDP'de aynı yaklaşımlar içine giriyor. HDP'liler, halktan elektrik, su ve ulaşımdan para almayacağız diyor. Onlarında elinde birçok belediye var. Bunu vaat ediyorlarsa buyursunlar belediyelerinde bunu yapsınlar. Ancak bunların böyle bir niyeti yok. Bunlar ayakları yere basmayan, karşılığı olmayan tamamen popülist politikalardır" dedi.

Muhalefetin boş vaatlerine karşılık AK Parti'nin geleceğe bakan politikalar ürettiğini belirten Kurt, "AK Parti ayakları yere basan ileriye dönük vaatlerde bulunan halkın sıkıntılarını çözebilecek programları olan bir partidir. AK Parti Türkiye partisidir. Güneydoğuda, İç Anadolu'da, Ege'de kısacası Türkiye'nin her yerinde AK Partiyi görebilirsiniz. AK Parti bir bölgenin değil tüm Türkiye'nin partisidir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Resul Kurt Ak Parti İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (1)

traktaliMobil-ANDROID:

işçileri ziyaret etmen cok güzel ancak seçimden sonra butun işçileri ölüme terk ediyorsunuz. manisada 301 işçiye yaptiginiz gibi biz unutmadik sizde unutmayın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title