Haberler

AK Parti'li Göçer Çalışmalarını Yatağan'da Sürdürdü

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer, seçim çalışmalarını Yatağan’da sürdürdü.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer, seçim çalışmalarını Yatağan'da sürdürdü.

Yatağan'ın pazarı olması nedeni ile pazarda vatandaşlarla sohbet etti ve destek istedi. Göçer ardından AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen aşure etkinliğine katıldı.

AK Parti Muğla Milletvekili 3. sıra adayı Elvan Göçer seçime günler kala çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmalarını Yatağan ilçesinde devam eden Elvan Göçer Yatağan pazarında dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinledi ve destek istedi. Pazaryeri gezisinin ardından Elvan Göçer AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı'nın Muharrem ayı olması nedeni ile düzenlemiş olduğu aşure etkinliğine katıldı. Etkinlikte aşure kazanının başına geçen Elvan Göçer vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Yatağan'da düzenlediği seçim çalışmaları ile ilgili bilgi veren Elvan Göçer; "Yatağan'da saha çalışması için buluyoruz. AK Parti Yatağan İlçe Başkanımız Ali Tekin de vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuyor. İnşallah aşuremiz vatandaşlarımıza hayırlara vesile olur, Allah kabul etsin. Ali Tekin başkanıma da, teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Muğla bölgesinde tüm siyasi partilerin tek kadın adayıyım. Aynı zamanda en genç milletvekili adayıyım. 1 Kasım seçimlerinin vatanımıza, milletimize, Muğlamıza inşallah hayırlara vesile olmasını yüce Rabbim'den niyaz ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Elvan Göçer Ak Parti Yatağan Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title