Haberler

AK Parti Karabük İl Yönetimi Belli Oldu

Timurçin Saylar'ın istifasının ardından boşalan AK Parti Karabük İl Başkanlığı koltuğuna getirilen Av. İsmail Altınöz'ün ardından, İl Yönetim Kurulu'nu oluşturan isimler belli oldu.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Altınöz, "Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı dava arkadaşlarımızdan teslim aldık ve partimizi, milletimizi, ülkemizi, Karabük'ümüzü daha ilerileri taşımak için çalışacağız. İl Başkanlığı görevine atandıktan sonra da teşkilat kurma çalışmalarımız başladı ve bugün itibari ile yapılan istişareler neticesinde İl Yönetim Kurulumuzu oluşturduk. Karabük'ümüze, AK Partimize, Ülkemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yapılan açıklamaya göre 30 kişilik AK Parti Karabük İl Yöneim Kurulu şu isimlerden oluştu; İsmail Altınöz, Abdullah Ünal, Ali Yaşar, Berat Baykara, Enes Yeşiloğlu, Faruk Kartal, Fatih Ustaoğlu, Ferhat Salt, Hakan Eren, Hasan Demir, Hatice Çetinkaya, Hızır Yıldız, İbedullah Belke, Mehmet Mescier, Mehmet Kul, Muhammet Kaya, Muhammet Kaya, Murat Derecik, Mustafa Çankaya, Nagihan Erkal, Nurettin Emlik, Nusret Telli, Özlem Özbakan, Recep Ulu, Saime Öksüzoğlu, Sercan Başkaya, Tevfik Ayvalık, Yasin Kaplan, Yıldıray Yıldırım ve Zeynep Münteha Gemeç" - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title