Haberler

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Çitil Açıklaması

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı İlker Çitil, sivil bir anayasa yapmak adına 7 Haziran'da verilecek her bir oyun öneminin olduğunu söyledi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı İlker Çitil, sivil bir anayasa yapmak adına 7 Haziran'da verilecek her bir oyun öneminin olduğunu söyledi.

Çitil, Eğitim Bir-Sen Afşin Şubesi tarafından Rabia Parkı'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, sendika, dernek ve vakıfların, toplumu kaynaştırıcı, birlikteliği arttırıcı faaliyet göstermelerinin halk tarafından taktir edildiğini söyledi.

13 yıllık iktidarları süresince, Memur-Sen çatısı altında Eğitim Bir-Sen ve Sağlık-Sen ile en sıkıntılı dönemlerde AK Parti ile birlikte olduklarını dile getiren Çitil, sendika üyelerine duyarlılık ve yol arkadaşlığı için teşekkür etti.

7 Haziran genel seçimi için yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Çitil, "7 Nisan'dan itibaren sahalardayız ve vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Halkımıza ülkemizin gidişatını ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. 13 yılda edindiğimiz kazanımlarımızı teminat altına alınabilmesi ve yeni anayasamızın yapılması gerekiyor" diye konuştu.

Muhalefet partilerinin başkanlık sistemini halka farklı bir şekilde anlatarak sulandırmaya çalıştığını dile getiren Çitil, AK Parti'nin hiçbir zaman vatandaşın ve ülkenin zarar göreceği bir politika ortaya koymadığını kaydetti.

Eğitim Bir-Sen Afşin Şube Başkanı Kazım Bozkurt ise ayrıştırmayı değil birleştirmeyi hedefleyen bir sendika olduklarını belirtti.

Sendikacılığı iyilikleri artırmanın ve kötülükleri engellemenin iz düşümü olarak yapmaya devam edeceklerini ifade eden Bozkurt, şunları kaydetti:

"Üyelerimizin ve ülkemizin menfaatini birlikle düşünerek özlük ve özgürlük mücadelesini sürdüreceğiz. Toplu sözleşme hakkı anayasal hak haline geldi. 7 Haziran seçimleri sonrası yeni, sivil bir Anayasa'nın yapılmasına öncülük etmek gibi demokrasinin kalibresini yükseltecek çalışmalarda da inisiyatif almaya devam edeceğiz. Sendikacılık, haksızlıklara ve adaletsizliklere karşı hayır diyebilmek ve mücadele etmektir."

Etkinliğe, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Yener,  AK Parti İlçe Başkanı  Şeref Kırbıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, öğretmenler ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş İlker Çitil Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title