Haberler

AK Parti İzmir Eski İl Başkanı Akay, Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti İzmir eski İl Başkanı Ömer Cihat Akay, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde milletvekilliği olabilmek için AK Parti’den aday adaylığını açıkladı.

AK Parti İzmir eski İl Başkanı Ömer Cihat Akay, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde milletvekilliği olabilmek için AK Parti'den aday adaylığını açıkladı.

AK Parti İzmir eski İl Başkanı Ömer Cihat Akay, genel seçimlerde milletvekili olabilmek için aday adaylığını düzenlediği bir toplantıda açıkladı. Akay, toplantıda yaptığı açıklamada, AK Parti teşkilatında kendisine destek olan partililere teşekkür etti. Konuşmasında, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Ömer Cihat Akay, "Kemal Bey, İzmir'e karayolu veya demir yoluyla mı geldi? Kemal Bey hava yolu ile geldi İzmir'e. Peki Adnan Menderes Havalimanı'nın değişimini büyümesini fark etmedi mi? Konak tünellerini, İzmir-İstanbul otoyolunu, İzmir-Ankara yüksek hızlı tren projeleri ve daha nice projeler devam ediyor. Bunları kendilerine söylemiyorlar mı ki AK Parti İzmir'e ne yatırım yaptı diye soruyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Cihat Akay Ak Parti İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title