Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Satır, Malatya'da

Satır: "Bizim için her seçim önemli ama inşallah önümüzdeki yıl mart ayında yapılacak yerel seçimler, çok daha önemli" "Daha yüksek oy oranıyla ve daha fazla belediye başkanıyla yolumuza d...

AK Parti Grup Başkanvekili Mihrimah Belma Satır, 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerin partileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Daha yüksek oy oranıyla ve daha fazla belediye başkanıyla yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun çalışması ve gayreti içerisindeyiz" dedi.

Satır, partisinin Malatya İl Teşkilatınca belediye başkan aday adayları için Yeşiltepe Spor Salonu'nda gerçekleştirilen temayül yoklaması öncesinde yaptığı konuşmada, seçimlerin kendileri için her zaman çok önemli olduğunu söyledi.

Siyasetçilerin "bu seçim önemli" ve "siyasetin malzemesi insan" cümlesini çok kullandığını belirten Satır, "Bugün yaptığımız bu çalışmada, bu iki cümlenin gereğini yerine getiriyoruz. Bizim için her seçim önemli ama inşallah önümüzdeki yıl mart ayında yapılacak yerel seçimler, çok daha önemli çünkü başarılarımıza başarı katarak, oy oranımızı arttırarak, bu millete, bu coğrafyada yaşayan insanlara daha çok hizmet etmek için daha yüksek oy oranıyla ve daha fazla belediye başkanıyla yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun çalışması ve gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.

Bu yoklamadan çıkacak sonuçların nihai sonuçlar olmadığını ifade eden Satır, daha önce yapılan kamuoyu yoklamaları ve parti genel merkezinde yapılacak yoklama neticesinde adayların belirleneceğini kaydetti.

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise 136 adayın teşkilat tarafından değerlendirileceğini ifade ederek, "30 Mart 2014'teki yerel seçimler öncesi teşkilatlarımızın eğilimine göre temayüllerini almak üzere buradayız. Umuyorum, sandıklar açıldığında, sonuçlar belli olduğunda kazanan AK Parti olsun, kazanan Malatya olsun. Bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz ile belediye başkan aday adayları ve partililerin katıldığı temayül yoklaması, basına kapalı olarak gerçekleştirildi. - Malatya

Kaynak: AA / Politika

Mihrimah Belma Satır Yeşiltepe Ak Parti Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title