Haberler

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı Bayramlaştı

Eskişehir’de Kurban Bayramı münasebetiyle AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı bayramlaşma töreni düzenledi.

Eskişehir'de Kurban Bayramı münasebetiyle AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı bayramlaşma töreni düzenledi.

Gar Düğün Salonu'nda yapılan bayramlaşma törenine AK Parti Eskişehir Milletteki Salih Koca ile Ülker Can'ın yanı sıra il ve ilçe teşkilat başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Bayramlaşmadan önce konuşan Milletvekili Salih Koca, "Bayramlarımız dostluklarımızın pekiştiği, muhabbetlerimizin arttığı, örf ve adetlerimizi yaşattığımız ve bir olduğumuz, iri olduğumuz, diri olduğumuz kardeşçe yaşadığımız günlerdir" dedi.

Türkiye'de huzurun hakim olması için, birlik ve beraberliğin hakim olması için dostluğun hakim olması için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Koca, sözlerine şöyle devam etti:

"Başbakanımızın belirttiği gibi biz her günümüzü bayram kılabilmek için AK Parti ailesi olarak gecemizi gündüzümüze katarak çalışmamıza devam ediyoruz. Bizler bu ülkenin birlik ve beraberliği için gece gündüz demeden çalışırken, ülkenin huzuru için yurt dışından ülkemize gelmiş kardeşlerimize kucak açıp bu bayram günümüze, sevinçlerimize ortak edip, hüznümüze ortak edip onlarla kader birliği yaptığımız bu günler de çıkmış birileri bizim örf ve adetlerimizle gelenek ve göreneklerimizle alay edercesine ifade kullanıyorlar. Diyorlar ki benim için İŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır. Bu kişiye ben sanatçı demek istemiyorum. Çünkü sanatçı dediğiniz kişiler içinde yaşadığı toplumların değer yargılarından beslenirler.O toplumun kültürel değerlerini harmanlayarak eserler verirler. Toplumla birlikte yaşarlar."

"TÜRKİYE MÜSLÜMAN KARDEŞLERİNE KUCAK AÇIYOR"

Milletvekili Ülker Can ise, Türkiye'nin sıkıntı çeken Müslümanlara kucak açtığını söyleyerek, "Bu Kurban Bayramı maalesef Müslüman coğrafyasının yaşadığı sıkıntı bayramlardan biri oluyor. Türkiye bu sıkıntılı ve meşakkatli günler de ecdadın mirasına yakışır, İslam'ın özüne yakışır bir duruşla Müslüman kardeşlerine kucak açıyor, sahip çıkıyor. Ülkemiz güçlü bir irade ve istikrarlı bir duruşla yönetildiği için biz bugün alan el olmaktan veren el konumundayız" dedi.

Konuşmaların ardından teşkilat üyeleri birbirleriyle bayramlaştı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Eskişehir Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title