Haberler

AK Parti'den 19 Başörtülü Kadın Milletvekili Çıktı

Güncelleme:

AK Parti'nin aday gösterdiği 42 başörtülü kadın milletvekili adayından 19 aday, milletvekili seçildi. Bu isimler içinde Merve Kavakçı'nın kardeşi Ravza Kavakçı da bulunuyor.

2015 Genel Seçimleri'nde AK Parti, 42 başörtülü kadın milletvekili adayı gösterdi. AK Parti'den 19 başörtülü kadın aday, milletvekili seçildi.

MERVE KAVAKÇI'NIN KARDEŞİ DE MECLİS'TE

1999 yılında İstanbul'dan milletvekili seçilen ve türban nedeniyle milletvekili olamayan Merve Kavakçı'nın kardeşi Ravza Kavakçı Kan, Meclis'e giren dikkat çeken isimler arasında.

İŞTE O ADAYLARDAN MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN İSİMLER:

-Ankara 2. bölgede 3. sıradan Lütfiye Selva Çam,
-Antalya 5.sıradan Sena Nur Çelik
-Balıkesir'de 2. sıradan Sema Kırcı,
-Bursa'da 2. sıradan Emine Yavuz Gözgeç,
-Düzce'de 3. sıradan Ayşe Keşir,
-Erzurum'da 3. sıradan Zehra Taşkesenlioğlu,
-Gaziantep'te 4. sıradan Canan Candemir Çelik,
-İstanbul 1. bölgede 9. sıradan Ravza Kavakcı Kan,
-İstanbul 2. bölgede 8. sıradan Fatma Benli
-İstanbul 3. bölgede 2. sıradan Özlem Zengin,
-Kahramanmaraş'ta 2. sıradan Nursel Reyhanlıoğlu,
-Kahramanmaraş'ta 4. sıradan Sevda Bayazıt Kaçar,
-Kocaeli'de 2. sıradan Radiye Sezer Katırcıoğlu,
-Konya'da 3. sıradan Hüsnüye Erdoğan,
-Konya'da 6. sıradan Leyla Şahin Usta
-Konya'da 10. sıradan Rüveyde Gülseren Işık,
-Şanlıurfa'da 6. sıradan Hamide Sürücü,
-Tekirdağ 2. sıradan Ayşe Doğan,
-Trabzon 3. sıradan Ayşe Sula Köseoğlu,

4 KADIN VEKİL, TBMM'DE BİR İLKE İMZA ATMIŞTI

Denizli milletvekili Nurcan Dalbudak, Konya milletvekili Gülay Samancı ve Mardin milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey ve Kahramanmaraş milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar 31 Ekim 2013 tarihinde TBMM oturumuna başörtüsüyla katılarak bir ilke imza atmışlardı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Merve Kavakçı İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (84)

Gs gs gs gsmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

OOOOHHHHH HELAL OLSUN laik kafalar görün çıkarın at gözlüklerinizide bakın bir türbanlı bayandan milletvekili mis gibi... Demek iş o türbanın altındaki beyinde bitiyomuş türbana takılmamak gerekmiyomuş..alayınızı toplasak 3 ü etmezsiniz ürmeyin daha naaaşşşşşş...

10
21
yanıtYanıtla
ayıp yani.:

Öncelikle kuran da olmayan bir şeyi din diye savunmak şirktir. Kuranın hiçbir yerinde türban ayeti yok. İkincisi zateb bantlı vs saç örtüsü

6
23
yanıtYanıtla
SAMSUNLU:

SIKMALAR YİNE PİYASADA MECLİSTE. BUNLAR BOĞULMUYORMU ACABA BU SIKMADAN BENİM ANAMDA BAŞ ÖRTÜLÜ AMA RAHAT TAKIYO AMA BU BAŞKA BİR ŞEY

20
9
yanıtYanıtla
GÜNDÜZ:

DİNİMİZİ AKP OYUNCAK YAPTI.

17
11
yanıtYanıtla
Bunlarda Kapali Hirsizlar:

Bu Kadar Cirkin Bayanlar Görmedim icleri Fesat Kayniyor Hirsiz Millet Vekilleri

13
14
yanıtYanıtla
YasarMobil-IOS:

İşte AKP çarşaflıları bunlarda meclise girecek burası laik tr gidin atanlarda girin meclise

17
9
yanıtYanıtla
FERİT:

HER BAŞ ÖRTÜSÜ TAKAN MÜSLÜMAN DEĞİLDİR. ÜŞÜYÜNCE DİNSİZLERDE BAŞINI ÖRTER

14
12
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Rezalet tamamen bu cag dısı görüntü

2
22
yanıtYanıtla
Yav:

Bu Iran haberi mi tuh be Turkiyemis

10
14
yanıtYanıtla
1905mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Cehapenin kadınları abdest alıyomu kendini verdikten sonra.boşverin onu bunu diyin hele..hıı durun tahmin edeyim bi tarafları dışkıylada geziyodur bu cehape kadınları..

6
17
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title