Haberler

AK Parti, Çeltik'te Çalışmalarını Sürdürüyor

Güncelleme:

AK Parti Konya'nın Çeltik ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erkuş, AK Parti Çeltik Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekizoğlu, parti mensupları ve birçok vatandaşın katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yapıldı. Açılışta konuşan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, "Allah rızası için birlik olun, kişilere takılmayın. O olacakmış, bu olacakmış, nasip kiminse onun olur. Biz bunlara takılmayız. Biz hep beraber Başbakanımızı koruyacağız" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ise, "Ülkenin içinde bulunduğu durumu görüyorsunuz. Ülkeyi karıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bakın seçimlere; 2004'te bir argümanla ortaya çıktılar. 2007'yi hepiniz hatırlıyorsunuz, ülke bölünecek, ülke şöyle olacak, ülke böyle olacak dediler, sandıkta cevaplarını aldılar. Şimdi yine başka argümanlarla yok yolsuzluktu, yok bilmem ne ile bizim üstümüze geliyorlar. İnşallah 30 Mart'ta en iyi cevabı onlara sandık verecek" diye konuştu.

AK Parti Çeltik Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekizoğlu da, "Burada eski kafayla siyaset yapanları görüyoruz. Bunları halkımız görüyor ve analizini yapıyor. Burada eski kafayla siyaset yapanlar ne yollarını bulabiliyor ne de yolun sonunu görebiliyorlar. Bu yüzden de hep ileriye değil geriye gidiyorlar" şeklinde konuştu.

Açılışın ardından AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erkuş ve beraberindekiler Çeltik Kaymakamı Ramazan Pektaş'ı makamında ziyaret etti. Heyet buradan yapımı süren Yatılı İmam Hatip Ortaokulu ve ilçe hastanesine geçerek incelemelerde bulundu. Yapımına devam edilen hastane inşaatında açıklama yapan Milletvekili Mustafa Baloğlu, "Çeltik halkının tek tek sorunları çözülüyor. İnşallah bu hizmetler artarak devam edecek. Bu güçlü ekip sayın Başbakanımızın önderliğinde, AK Parti'mizin güçlü ekibi Çeltik'e hizmet etmeye devam edecek" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ekizoğlu Mustafa Baloğlu Ak Parti Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title