Haberler

AK Parti Balıkesir Milletvekili Öztaylan Açıklaması

AK Parti Balıkesir Milletvekili M.Cemal Öztaylan, "Edincik'in tarihi evlerini restore ederek Hamamönü, Safranbolu gibi yapmak adına proje üretiyoruz" dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan, " Edincik'in tarihi evlerini restore ederek Hamamönü, Safranbolu gibi yapmak adına proje üretiyoruz" dedi.

Öztaylan, Bandırma'nın Edincik beldesinde, partisinin ilçe binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, ülkeyi tek başına yöneten parti olarak Edincik'e zarar vermeyeceklerini belirterek, "Ne parti olarak, ne de birey olarak bunu yapacak değiliz. Hizmet için her şeyin başı paradır. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin şu andaki kriterlere göre bütçesi 505 trilyon. 26 Mart 2014 tarihinde bu bütçe 600 trilyona çıkacaktır" dedi.

Bandırma Belediyesi'nin bütçesinin ise 84 trilyon olduğuna değinen Öztaylan,

"Buna İller Bankası'ndan gelen parayı da katarsak bütçe yaklaşık 150 trilyona ulaşacak. Bu rakamlar büyükşehir olduktan sonra toplam 1 katrilyona çıkacak. Size soruyorum- Bu para nereye harcanacak- Tabii ki bu para Bandırma'ya, Edincik'e, 34 beldeye ve köylere gidecek" diye konuştu.

Öztaylan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Önümüzdeki dönemde Bandırma Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan üniversite ve Devlet Hastanesi'nden Edincik'e, oradan da organize sanayi sitesinden devam edecek raylı taşıma sistem yapacağız. Bu zaman içinde iyi bir planlama yaparsak Edincik, Bandırma'nın Kadıköy'ü olabilir. Aksi halde Edincik ne yazık ki Bandırma'nın bir varoşu olarak kalacaktır. Biga, Bandırma bölünmüş yol ihalesini yaptık. Bu çalışmayla Edincik ayrımına da bir üst geçit yapılacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yapılacak çalışmalarla, Edincik'in göz bebeği olan evlerini de mutlaka restore edeceğiz. Burası bir Safranbolu ve Hamamönü gibi olacak. Belediye Başkanı olduğum zaman ne yaptıksa aynısını Edincik'e yapacağız. Enerji hatları yer altına alınacak ve Edincik doğal gaza kavuşacak. 6 trilyonluk Edincik belediye bütçesiyle bunları yapmak olanaksızdı. Büyükşehir yasasıyla şimdi bunların hepsi yapılacak."

Muhabir: Ahmet Pesen / Mehmet Bayer

Yayıncı: Harun Kaymaz - BALIKESİR

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Cemal Öztaylan Balıkesir Ak Parti Edincik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title