Haberler

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Tarafından Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, bayramlaşma törenini geniş bir katılım ile Taş Medrese bahçesinde gerçekleştirdi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, bayramlaşma törenini geniş bir katılım ile Taş Medrese bahçesinde gerçekleştirdi.

AK Parti milletvekilleri; Av. Halil Ürün, Av. Ali Özkaya ve Prof. Dr. Remziye Sıvacı'nın yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubu ile vatandaşlar bayramlaşma törenine yoğun ilgi gösterdi. Bayramlaşma töreninin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, bayramların kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söyledi. Güzel bir Ramazan ayı geçirildiğini dile getiren İl Başkanı Yurdunuseven, yapılan bütün ibadetlerin kabul olmasını temenni etti. Yurdunuseven, "Bugün buraya gelen siz değerli teşkilat mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bayram demek birlik demek, bayram demek kardeş olmak demek ve diri olmak demektir. Biz AK Parti teşkilatında bunu görüyoruz. 7 Haziran seçimini geçirdikten sonra milletimizin bize takdir ettiği yüzde 41 gibi oy ile tekrar 10. seçimimizde birinci parti olmanın gururuyla bu günlere geldik. Koalisyon çalışmalarıyla ilgili birinci tur geçti. İnşallah hayırlara vesile olur. Sayın Başbakanımızın söylediği gibi bu devleti ve milleti hükümetsiz bırakmayacak bir partiyiz. Bu hükümeti kuracak olan biziz inşallah. Biz AK Parti teşkilatları olarak yarın seçim olacakmış gibi diriyiz ve hazırız" diye konuştu.

Taş Medrese bahçesinde yapılan bayramlaşma törenine milletvekilleri Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı ve İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'in yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Kocaeli'nin Darıca İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe başkanları, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Özkaya Halil Ürün Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title